Sistemi i kërkesës Counter Strike 1.6 Counter-Strike 1.6 Download Counter-Strike 1.6 Download / Play and Download CS 1.6 for Free

Sistemi i kërkesës Counter Strike 1.6

Sistemi i kërkesës Counter Strike 1.6

Sistemi i kërkesës Counter Strike 1.6

 

Po, të gjithë e dimë, pse Counter-Strike 1.6 është një nga loja më popullore në botë. Është shumë e përhapur, sepse është me të vërtetë interesante. Por kjo nuk është e gjitha – ju mund të shumë armë në këtë lojë dhe natyrisht, ju mund të bëni shumë veprime. Mund të takosh miq të rinj, të mësosh aftësi të reja e kështu me radhë. Por para kësaj, ne duhet të themi, se në qoftë se ju doni të shkarkoni dhe të luajnë këtë lojë, ju duhet të dini disa gjëra në lidhje me sistemin e kërkesave për këtë lojë. Së pari, do të donim të thoshim, se ka specifikime minimale kompjuteri për CS 1.6 dhe specifikimet e rekomanduara për CS 1.6. Pra, le të flasim më shumë për të gjitha këto gjëra.

Cilat janë specifikimet minimale të kompjuterit  për CS 1.6?

Pra, së pari do të donim të flisnim për specifikimet minimale për CS 1.6. Pra, CPU është një nga kërkesat e sistemit. Dhe çfarë CPU minimale duhet të jetë, që ju mund të luajnë këtë lojë? Kemi lajme të mira për ju – nëse doni të luani Counter-Strike 1.6, CPU minimale duhet të jetë CPU- 0.8 GHz.

Një tjetër kërkesë për këtë lojë është hapësira e lirë e hard diskut. Pra, sa hapësirë e lirë është e nevojshme në këtë? Kemi lajme të mira edhe për ju – ju duhen vetëm 650 MB hapësira të lira të hard diskut. Dhe sigurisht, ne duhet të flasim për Random Access Memory ose mund të quhet vetëm RAM. Pra, sa duhet të jetë? Pra, të duhen 128 MB. RAM.

Pra, siç mund të shohim, kërkesat minimale për këtë lojë nuk janë të larta, kështu që kjo është do të thotë një gjë shumë e mirë – nuk është një gjë e madhe për të qenë të sigurt, se counter strike 1.6 do të fillojë normalisht në kompjuterin tuaj.

Cilat janë specifikimet e rekomanduara  për CS 1.6?

Por gjithashtu, ne duhet të flasim jo vetëm për specifikimet minimale, por duhet të flasim për specifikimet e rekomanduara. Pra, çfarë janë ata? Së pari, është e rëndësishme të themi se ka më shumë kërkesa dhe ato janë më të larta. Pra, kur flasim për këto kërkesa, ne duhet të themi, se së pari, ju duhet të keni një lidhje të mirë me internetin. Sigurisht, ne duhet të flasim dhe për RAM. Sa na duhen për këtë? Nuk është e vështirë të thuhet, se RAM-i i rekomanduar është më i lartë. Pra, numri është me të vërtetë më i lartë dhe është 512 RAM. Le të flasim për hapësirën e lirë të hard diskut. Pra, sa MB na duhen? Këshillohet të ketë 650 MB. Sigurisht, është e rëndësishme të flasim edhe për mbështetjen e sistemit operativ. Pra mbështetja e sistemit operativ është Windows Vista/xp/7/8/8.1/10.Dhe gjithashtu ne do të donim të kujtonim se ju duhet një mi dhe tastierë për të luajtur CS 1.6, gjithashtu mund të keni nevojë për një mikrofon nëse dëshironi të bisedoni me një lojtar tjetër.

Pra, ne folëm për kërkesat të cilat janë të nevojshme për këtë lojë. Pra, tani e di, çfarë të duhet. Pra, kujdesuni për këto kërkesa dhe luani Counter-Strike 1.6 lojë.

Ne paraqesim një tabelë të thjeshtësuar të kërkesave të kompjuterit për lojë Counter-Strike 1.6:

COUNTER STRIKE 1.6 Kërkesat minimale të sistemit:

 • Një njësi qendrore e përpunimit – CPU: Procesor Intel Pentium 4 (3.0 GHz, ose më mirë)
 • Shpejtësia e orës cpu: 1.7 GHz
 • Kujtesë me qasje të rastësishme – RAM: 512 MB
 • Sistemi operativ – OS: Windows 7 (32/64-bit)/Vista/XP
 • Karta grafike kompjuterike – VIDEO CARD: DirectX 8.1 niveli Karta Grafike
 • PIXEL SHADER: 1.4
 • VERTEX SHADER: 1.4
 • KARTA E ZËRIT: Po
 • HAPËSIRË E LIRË DISK: 4.6 GB
 • VIDEO RAM I DEDIKUAR: 64 MB

Counter Strike 1.6 Kërkesat e rekomanduara të sistemit:

 • Një njësi qendrore e përpunimit – CPU: Procesor Pentium 4 (3.0 GHz, ose më mirë)
 • Shpejtësia e orës cpu: 3.0 GHz
 • Kujtesë me qasje të rastësishme – RAM: 1 GB
 • Sistemi operativ – OS: Windows 7 (32/64-bit)/Vista/XP
 • Karta grafike kompjuterike – VIDEO CARD: DirectX 9 niveli Karta Grafike
 • PIXEL SHADER: 2.0
 • VERTEX SHADER: 2.0
 • KARTA E ZËRIT: Po
 • HAPËSIRË E LIRË DISK: 4.6 GB
 • VIDEO RAM I DEDIKUAR: 128 MB