CS 1.6 Descarca Counter-Strike 1.6 Download Counter-Strike 1.6 Download / Play and Download CS 1.6 for Free

CS 1.6 Descarca

CS 1.6 Descărcare

CS 1.6 Descarca

Ați auzit, probabil, de CS 1.6 Descarca dacă vă place un FPS bun și a venit aici pentru a descărca CS 1.6. Multe jocuri multiplayer moderne au un obiectiv similar: eliminarea forțelor inamice, dar nu la fel de unic ca CS.

Dacă ești un jucător modern, probabil că ai jucat deja CS: Global Offensive (pentru că poți obține jocul pe Steam gratuit în aceste zile) – cea mai nouă versiune a CStrike, care a apărut în 2013, a câștigat o popularitate extraordinară foarte repede.

CS 1.6 Prezentare generală

CS 1.6 Descarca este un joc de fotografiere first-person cu rapid-paced și acțiune-ambalate gameplay-ul. Există mai multe misiuni de finalizat în modurile de combatere a terorismului și terorismului, inclusiv salvarea ostaticilor și dezamorsarea bombelor.

Uciderea inamicilor câștigă bonusuri în bani, iar rundele câștigătoare câștigă mai multă monedă în joc. Luarea vieții unui alt coechipier se pedepsește dacă un membru al echipei nu cooperează cu restul echipei.

În CS 1.6 Descarca, jucătorii pot alege din diferite moduri de joc, fiecare dintre care are avantajele sale. Un rating Glicko atribuie rangul de îndemânare al jucătorului, pe care jucătorii îl concurează pentru și împotriva lor la același nivel.

Modurile competitive au foc prietenos, în timp ce modurile Deathmatch și Casual nu. În fiecare rundă, jucătorii câștigă valută în joc în funcție de performanța lor. Ei pot folosi această monedă pentru a cumpăra arme mai puternice în rundele ulterioare.

Din //csdownload.net, puteți descărca CS 1.6 non-abur. Descărcarea CS 1.6 non-abur este simplă. Descărcarea fișierelor de joc și instalarea lor este tot ce trebuie să faceți. Apoi, vă puteți juca cu prietenii online după instalare.

CS 1.6 Descărcați non-abur

Descărcarea CS 1.6 este ușoară, gratuită și sigură cu //csdownload.net. Mai multe caracteristici impresionante, inclusiv un design roșu, au fost incluse în această versiune de CS 1.6 Descarca Non-Steam pentru plăcerea ta.

Diferențele principale dintre acest Counter-Strike și predecesorul său sunt schema de culori și fundalul. Nu există nicio diferență între cele două jocuri în ceea ce privește jucătorii, armele și texturile hărții.

Prin urmare, jocul va face apel la cei obosit de CS 1.6 descărca versiunea originală, dar încă mai doresc gameplay-ul clasic. Pentru a face jocul să arate cât mai excelent posibil, //csdownload.net a reproiectat complet meniul de joc pentru a îmbunătăți gameplay-ul.

Când începeți jocul, există o piesă muzicală excelentă care se joacă. Eu pot garanta aproape că veți avea un moment bun cu acest joc. Începerea unui nou joc și alegerea hărții dorite este necesară dacă preferați o experiență cu un singur jucător.

Dacă alegeți să jucați online cu multiplayer, veți putea să vă conectați instantaneu selectând opțiunea “găsiți servere” în browser sau făcând clic pe “server aleatoriu”.

Este ceea ce oferă //csdownload.net : o versiune excelentă, stabilă, complet actualizată și protejată a descărcării CS 1.6. CStrike oferă peste 60 de ediții diferite, fiecare oferind o experiență de primă clasă pentru orice nevoie.

În plus, noi versiuni sunt lansate în fiecare lună, așa că, chiar dacă aveți suficient timp pentru a le încerca pe toate, vă rugăm să reveniți încă o dată. Cel mai bun lucru este că în timp ce descărcarea CS 1.6 descărca non-abur, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice virus.

CS 1.6 Descarca – Wikipedia

 CS 1.6 a fost dezvoltat și lansat inițial de Valve în 1999 ca o modificare a seriei Half-Life. Este , de asemenea, cunoscut sub numele de CS și Half-Life: Counter Strike în comunitatea jucătorilor. Este primul joc din seria Counterstrike, care a fost disponibil pentru utilizatorii de Windows până în anul 2000. Dezvoltatorii au lansat, de asemenea, diverse remake-uri și versiuni ale jocului original pentru alte sisteme de operare.

 

Vă prezentăm un tabel simplificat de cerințe de calculator pentru jocul Counter-Strike 1.6:

COUNTER STRIKE 1.6 Cerințe minime de sistem:

 • O unitate centrală de procesare – CPU: procesor Intel Pentium 4 (3.0 GHz, sau mai bine)
 • Viteza ceasului procesorului: 1.7 GHz
 • Memorie cu acces aleator – RAM: 512 MB
 • Sistem de operare – Sistem de operare: Windows 7 (32/64-bit)/Vista/XP
 • Placă grafică pe calculator – PLACĂ VIDEO: Placă grafică nivel DirectX 8.1
 • PIXEL SHADER: 1.4
 • VERTEX SHADER: 1.4
 • PLACA DE SUNET: Da
 • SPAȚIU LIBER PE DISC: 4.6 GB
 • MEMORIE RAM VIDEO DEDICATA: 64 MB

CS 1.6 joc recomandat cerințe de sistem:

 • O unitate centrală de procesare – CPU: Pentium 4 procesor (3.0 GHz, sau mai bine)
 • Viteza ceasului procesorului: 3.0 GHz
 • Memorie cu acces aleator – RAM: 1 GB
 • Sistem de operare – Sistem de operare: Windows 7 (32/64-bit)/Vista/XP
 • Placă grafică pe computer – PLACĂ VIDEO: Placă grafică de nivel DirectX 9
 • PIXEL SHADER: 2.0
 • VERTEX SHADER: 2.0
 • PLACA DE SUNET: Da
 • SPAȚIU LIBER PE DISC: 4.6 GB
 • MEMORIE RAM VIDEO DEDICATA: 128 MB

Cum se descarcă și se instalează CS 1.6

Să presupunem că doriți să joace CS 1.6 Descarca, dar se tem de descărcarea de la site-uri terțe părți din cauza tuturor acestor viruși și fișiere corupte. Cunoașterea cerințelor necesare ale jocului este crucială, deoarece cei care doresc să-și piardă timpul descărcând un joc pe care computerul lor nu îl poate rula. Este disponibil pentru toate versiunile vechi și noi ale sistemului de operare Windows.

Acest articol prezintă tot ceea ce trebuie să știți despre descărcarea CS 1.6 dintr-o sursă de încredere, fără a vă face griji cu privire la problemele de confidențialitate. Împreună cu un ghid complet de descărcare și instalare, veți afla, de asemenea, de ce ar trebui să descărcați și să jucați jocul.

Este CS 1.6 merita?

Cel mai mare motiv pentru care jucătorii încă îl caută este că este un joc gratuit și nu trebuie să cheltuiți un singur ban nicăieri. Conform datelor recente despre descărcarea CS 1.6, mai mult de douăsprezece mii de jucători îl joacă în fiecare zi.

Nu se simte ca un număr mare, dar pentru un joc care este de aproape două decenii, este un lucru mare. Jocul este destul de divers atunci când vine vorba de moduri de joc, deoarece aveți dezamorsare bombă, salvare ostatici și misiuni de asasinat VIP în categoria multiplayer.

Pentru cei care sunt fani ai jocurilor vechi, CS 1.6 este un vis devenit realitate, deoarece este o adevărată combinație de arme de foc moderne cu aspect retro. Este un joc simplu, iar jucătorii din aceste zile iubesc simplitatea mai mult decât orice. Cs Descarca este simplu, dar plăcută, în același timp, deoarece de fiecare dată când vă conectați, o nouă provocare așteaptă.

Vă puteți alătura serverelor pentru a vă juca cu persoane care împărtășesc aceeași viziune sau pentru a vă crea serverul și pentru a trimite invitații prietenilor pentru a le adăuga pe server și a lupta cot la cot cu acestea. Diverse hărți vechi și noi, inclusiv Nuke, Train, Inferno etc., sunt disponibile în joc, în timp ce dezvoltatorii au opțiunea de a-și crea hărțile folosind modul sandbox.

Ei pot împărtăși crearea lor cu comunitatea de descărcare CS 1,6 pentru a obține recenzii de la ei sau pentru a-l juca pe un server închis numai cu prietenii.

Cum se instalează CS 1.6?

Primul pas este de a descărca CS 1.6 joc de pe internet, dar există multe site-uri care conțin față de. Primul pas în acest proces este de a găsi fișierul de joc pe un site web securizat pe internet.

După ce Descarca fișierul, dezarhivați-l pentru a extrage toate fișierele și folderele. Faceți dublu clic pe fișierul de instalare al CS 1.6 pentru a-l rula. Selectați directorul dorit în care doriți să salvați fișierele de joc. Faceți clic pe butonul Următorul și așteptați ceva timp pentru a instala complet fișierul. Terminați instalarea și faceți dublu clic pe pictograma de pe ecranul de pornire pentru a începe să vă bucurați de joc.

Despre CS 1.6

Când CS 1.6 descărcare a fost lansat în 2004, a fost schimbarea numelui final pentru actualizarea numelor Counter-Strike. Dar ceea ce majoritatea oamenilor nu realizeaza este că CS de astăzi 1.6 este foarte diferit de versiunea originală!

Gameplay-ul:

Jucătorul poate adăuga, de asemenea, CT Shield (scut de revoltă) în această perioadă. Aztecilor, Aerodromului și Infernului li s-a dat un strat proaspăt de vopsea. Jucătorii din varietatea old-school au fost încântați să descopere un mod cu ecran lat care a făcut gameplay-ul și mai plăcut!

Frags noi pentru dezamorsarea / bombardarea bomba (C4) în CS 1.6 diferă de versiunea beta originală, și această parte a fost distractiv pentru majoritatea jucătorilor (inclusiv eu!) cu remedierile de partea serverului.

Descărcarea originală CS 1.6 a fost, de asemenea, refăcută și îmbunătățită folosind noul motor sursă. Ca urmare, mulți jucători au rămas loiali versiunii 1.6 a jocului, așa că nu putem trece la noul Counter-Strike: Source.

Dezvoltare: Valve Corporation, Turtle Rock Studios. Când Valve a publicat inițial un upgrade “CS 1.6” ca versiune beta pe 16 ianuarie 2003, l-au numit “CS 1.6 Beta”.