CS 1.6 Preuzimanje Counter-Strike 1.6 Download Counter-Strike 1.6 Download / Play and Download CS 1.6 for Free

CS 1.6 Preuzimanje

CS 1.6 Preuzimanje

CS 1.6 Preuzimanje

Verovatno ste čuli za CS 1.6 Preuzimanje volite dobar FPS i došli ovde da preuzmete CS 1.6. Mnoge moderne multiplayer igre imaju sličan cilj: eliminisanje neprijateljskih snaga, ali ne tako jedinstvene kao CS.

Ako ste igrač modernog doba, verovatno ste već igrali CS: Global Offensive (jer ovih dana možete besplatno da dobijete igru na Steamu) – najnovija verzija CStrike-a, koja je izašla 2013. godine, stekla je ogromnu količinu popularnosti veoma brzo.

Pregled CS 1.6

CS 1.6 Preuzimanje je igra pucanja iz prvog lica sa brzom i akcijom upakovanom igrom. Postoji nekoliko misija koje treba da se završe u režimima protiv terorizma i terorizma, uključujući spasavanje talaca i deaktiviranje bombi.

Ubijanje neprijatelja zarađuje novčane bonuse, a pobedničke runde zarađuju više u valuti u igri. Oduzimanje života drugom saigraču je kažnjivo ako član tima ne sarađuje sa ostatkom tima.

U CS 1.6 preuzimanju igrači mogu da biraju između različitih režima igre, od kojih svaki ima svoje prednosti. Gliko rejting dodeljuje rang veština igrača, za koji se igrači takmiče i protiv na istom nivou.

Konkurentni režimi krase prijateljsku vatru, dok “Deathmatch” i “Casual” modovi to ne rade. U svakoj rundi igrači zarađuju valutu u igri u skladu sa svojim učinkom. Oni mogu da iskoriste ovu valutu za kupovinu jačeg oružja u narednim rundama.

Sa //csdownload.net možete preuzeti CS 1.6 non-steam. Preuzimanje CS 1.6 non-steam je jednostavno. Preuzimanje datoteka igara i njihova instalacija je sve što treba da uradite. Nakon instalacije možete da se igrate sa prijateljima na mreži.

CS 1.6 Preuzmite non-steam

Preuzimanje CS 1.6 je lako, besplatno i bezbedno sa //csdownload.net. Nekoliko impresivnih funkcija, uključujući crveni dizajn, uključeno je u ovu verziju CS 1.6 Preuzimanje za vaše uživanje.

Primarne razlike između ovog Counter-Strike-a i njegovog prethodnika su šema boja i pozadina. Nema razlike između dve igre u vezi sa igračima, oružjem i teksturama mape.

Zbog toga će se igra dopasti onima koji su umorni od CS 1.6 Preuzimanje originalne verzije ali ipak žele klasičan gameplay. Kako bi igra izgledala što odličnije, //csdownload.net je potpuno redizajnirao meni igre kako bi poboljšao gameplay.

Kada započnete igru, postoji odlična muzička numera koja svira. Skoro da mogu da garantujem da жete se dobro proжi sa ovom igrom. Pokretanje nove igre i izbor željene mape su neophodni ako više volite iskustvo sa jednim igračem.

Ako odaberete da igrate na mreži sa više igrača, moći ćete odmah da se povežete tako što ćete izabrati opciju “pronađi servere” u pregledaču ili kliknuti na dugme “slučajni server”.

To je ono //csdownload.net pruža: sjajnu, stabilnu, potpuno ažuriranu i zaštićenu verziju CS 1.6 preuzimanja. CStrike nudi preko 60 različitih izdanja, od kojih svaka nudi prvoklasno iskustvo za svaku potrebu.

Pored toga, nove verzije se izlaћu svakog meseca, pa иak i ako imate dovoljno vremena da ih sve isprobate, vratite se još jednom. Najbolja stvar je da prilikom preuzimanja CS 1.6 Preuzimanje, ne morate da brinete ni o jednom virusu.

CS 1.6 Preuzimanje – Wikipedia

 CS 1.6 je razvijen i prvobitno je pušten od strane Valvea 1999 . Poznat je i kao  CS i Half-Life: Counter Strike u gejmer zajednici. To je prva igra serije Counterstrike, koja je bila dostupna korisnicima Windowsa do 2000. Programeri su takođe lansirali razne remake i verzije originalne igre za druge operativne sisteme.

Predstavljamo vam pojednostavljenu tabelu zahteva računara za Counter-Strike 1.6 igru:

COUNTER STRIKE 1.6 Minimalni sistemski zahtevi:

 • Centralna procesor jedinica – CPU: Intel Pentium 4 procesor (3,0 GHz, ili još bolje)
 • Brzina cpu sata: 1.7 GHz
 • Radna memorija – RAM: 512 MB
 • Operativni sistem – OS: Windows 7 (32/64-bitni)/Vista/XP
 • Grafička kartica računara – GRAFIČKA KARTICA: Grafička kartica nivoa DirectX 8.1
 • PIKSEL ŠEJDER: 1.4
 • VERTEX SHADER: 1.4
 • ZVUČNA KARTICA: Da
 • SLOBODAN PROSTOR NA DISKU: 4.6 GB
 • NAMENSKI VIDEO RAM: 64 MB

CS 1.6 igra Preporučeni sistemski zahtevi:

 • Centralna procesora – CPU: Pentium 4 procesor (3,0 GHz, ili još bolje)
 • Brzina cpu sata: 3.0 GHz
 • Radna memorija – RAM: 1 GB
 • Operativni sistem – OS: Windows 7 (32/64-bitni)/Vista/XP
 • Grafička kartica računara – GRAFIČKA KARTICA: Grafička kartica nivoa DirectX 9
 • PIKSEL ŠEJDER: 2.0
 • VERTEX SHADER: 2.0
 • ZVUČNA KARTICA: Da
 • SLOBODAN PROSTOR NA DISKU: 4.6 GB
 • NAMENSKI VIDEO RAM: 128 MB

Kako preuzeti i instalirati CS 1.6

Pretpostavimo da želite da reprodukujete CS 1.6 preuzimanje , ali se plašite da ćete ga preuzeti sa Veb lokacija nezavisnih proizvođača zbog svih tih virusa i oštećenih datoteka. Saznanje o neophodnim zahtevima igre je od presudnog značaja jer oni koji žele da gube vreme preuzimaju igru koju njihov računar ne može da pokrene. Dostupan je za sve stare i nove verzije Operativnog sistema Windows .

Ovaj članak sadrži sve što treba da znate o preuzimanju CS 1.6 iz pouzdanog izvora bez brige o problemima privatnosti. Zajedno sa kompletnim vodičem za preuzimanje i instalaciju, saznaćete i zašto bi trebalo da preuzmete i igrate igru.

Da li je CS 1.6 vredan toga?

Najveći razlog zašto gejmeri još uvek tragaju za njim je taj što je to besplatna igra, i ne morate nigde da potrošite ni dinar. Prema nedavnim podacima o preuzimanju CS 1.6, više od dvanaest hiljada gejmera ga igra svakog dana.

Ne oseća se kao velika numera , ali za igru koja je stara skoro dve decenije, to je velika stvar. Igra je prilično raznovrsna kada su u pitanju režimi igre jer imate deaktiviranje bombi, spasavanje talaca i VIP misije atentata u kategoriji multiplayer.

Za one koji su ljubitelji starih igara, CS 1.6 je ostvarenje sna jer je prava kombinacija savremenog vatrenog oružja sa retro izgledom. To je jednostavna igra, a gejmeri ovih dana vole jednostavnost više od svega. CS preuzimanje je jednostavno, ali i prijatno u isto vreme jer svaki put kada se ulogujete, čeka vas novi izazov.

Možete da se pridružite serverima da biste se igrali sa sličnostim osobama ili da kreirate server i da šaljete pozive prijateljima da ih dodaju na vaš server i da se bore rame uz rame sa njima. Razne stare i nove mape, uključujući Nuke, Train, Inferno itd., dostupne su u igri, dok programeri imaju mogućnost da kreiraju svoje mape koristeći sandbox mod.

Oni mogu da podele svoje kreiranje sa CS 1,6 Preuzimanje zajednicom da bi dobili kritike od njih ili da je reprodukuju samo na zatvorenom serveru sa prijateljima.

Kako instalirati CS 1.6?

Prvi korak je preuzimanje CS 1.6 igre sa interneta, ali postoji mnogo sajtova koji sadrže naspram. Prvi korak u procesu je pronalaženje datoteke igre na bezbednoj Veb lokaciji na internetu.

Nakon što steučitali datoteku, otkopčajte je da biste izdvojili sve datoteke i fascikle. Dvaput kliknite na instalacionu datoteku CS 1.6 da biste je pokrenuli. Izaberite željeni direktorijum u kome želite da sačuvate datoteke igara. Kliknite na dugme “Dalje” i sačekajte neko vreme da biste u potpunosti instalirali datoteku. Završite instalaciju i dvaput kliknite na ikonu sa početnog ekrana da biste počeli da uživate u igri.

O CS 1.6

Kada je CS 1.6 preuzimanje objavljeno  2004  . Ali ono što većina ljudi ne shvata je da se današnji CS 1.6 veoma razlikuje od originalnog izdanja!

Gameplay:

Igrač takođe može da doda CT Shield (interventni štit) u ovom periodu. Aztec, Airstrip i Inferno su dobili svež sloj boje. Igrači staroškolske sorte bili su oduševljeni kada su otkrili široki režim koji je gameplay učinio još prijatnijim!

Novi fragovi za deaktiviranje/bombardovanje Bombe (C4) u CS 1.6 razlikovali su se od originalne beta verzije, a ovaj deo je bio zabavan za većinu igrača (uključujući i mene!) sa ispravkama na strani servera.

Originalno preuzimanje cs 1.6 je takođe preradimo i poboljšano pomoću novog izvornog motora. Kao rezultat toga, mnogi igrači su ostali lojalni 1.6 verziji igre, tako da ne možemo da prelazimo na noviju Kontranapad: Izvor.

Razvoj: Valve Corporation, Turtle Rock Studios. Kada je Valve prvobitno objavio “CS 1.6” nadogradnju kao beta verziju 16.