CS 1.6 prenesete

November 11, 2022 Off By romas

CS 1.6 Prenos

CS 1.6 prenesete

Verjetno ste slišali za CS 1.6 prenesete, če vam je všeč dober FPS in prišel sem, da prenesete CS 1.6. Številne sodobne večigralske igre imajo podoben cilj: odprava sovražnih sil, vendar ne tako edinstvene kot CS.

Če ste sodoben igralec, ste verjetno že igrali CS: Global Offensive (ker lahko v teh dneh brezplačno dobiš igro na Pari) – najnovejša različica CStrike, ki je prišla ven leta 2013, je zelo hitro pridobila ogromno popularnosti.

CS 1.6 Pregled

CS 1.6 prenesete je prva oseba streljanje igra s hitro hitrostjo in akcijsko pakirano igranja. Obstaja več misij, ki jih je treba zaključiti v načinih boja proti terorizmu in terorizmu, vključno z reševanjem talcev in deaktiviranje bomb.

Ubijanje sovražnikov zasluži denarne bonuse, in zmagovite kroge zasluži več v igri valuto. Življenje drugega soigralskega soigralskega člana se kaznuje, če član ekipe ne sodeluje s preostalim članom ekipe.

V CS 1.6 prenesete, igralci lahko izbirajo med različnimi načini igre, od katerih ima vsak svoje prednosti. Ocena Glicko dodeljuje igralski čin, za katerega igralci tekmujejo in proti na isti ravni.

Konkurenčni načini imajo prijateljski ogenj, medtem ko Deathmatch in Casual načini ne. Vsak krog, igralci zaslužijo v igri valuto glede na svojo uspešnost. To valuto lahko uporabijo za nakup močnejšega orožja v naslednji rundi.

Iz https://csdownload.net lahko prenesete CS 1.6 non-paro. prenesete CS 1.6 ne-paro je naravnost. prenesete datotek igre in namestitev je vse, kar morate storiti. Nato se lahko po namestitvi igrate s prijatelji na spletu.

CS 1.6 prenesete brez pare

Prenos CS 1.6 je enostaven, brezplačen in varen z https://csdownload.net. V to različico CS 1.6 Download Non-Steam je bilo vključenih več impresivnih funkcij, vključno z rdečim dizajnom.

Primarne razlike med tem protinapadom in predhodniko so barvna shema in ozadje. Ni razlike med dvema igrama glede igralcev, orožja in teksture zemljevidov.

Zato se bo igra pritožila tistim, ki so utrujeni od CS 1.6 prenesete izvirno različico, vendar še vedno želijo klasično igranja. Da bi igra izgledala čim bolj odlično, https://csdownload.net je popolnoma redisigned igralni meni za izboljšanje igranja.

Ko začnete igro gor, je odlična glasbena skladba, ki igra. Skoraj lahko zagotovim, da se boste imeli lepo s to igro. Začetek nove igre in izbiranje želenega zemljevida je potrebno, če imate raje izkušnjo z enim igralcem.

Če se odločite za igranje na spletu z večigralci, se boste lahko takoj povezali tako, da v brskalniku izberete možnost »najdi strežnike« ali kliknete »naključni strežnik«.

To je https://csdownload.net zagotavlja: odlično, stabilno, popolnoma posodobljeno in zaščiteno različico CS 1.6 prenosa. CStrike ponuja več kot 60 različnih izdaj, od tega vsaka ponuja prvo razredno izkušnjo za vsako potrebe.

Poleg tega so vsak mesec izdane nove različice, tako da tudi če imate dovolj časa, da jih poskusite vse, prosimo, da se vrnete še enkrat. Najboljša stvar je, da med prenosom CS 1.6 prenesete ne-paro, vam ni treba skrbeti za noben virus.

CS 1.6 prenesete – Wikipedija, ki jo želite prenesti

CS 1.6 je bil razvit in sprva izdan s strani Valve leta 1999 kot sprememba serije Half-Life. Znan je  tudi kot CS in Half-Life: Counter Strike v igralni skupnosti. Gre za prvo igro serije Counterstrike, ki je bila uporabnikom operacijskega sistema Windows na voljo do leta 2000. Razvijalci so lansirali tudi različne remakeje in različice originalne igre za druge operacijske sisteme.

Predstavljamo poenostavljeno tabelo računalniških zahtevah za Counter-Strike 1.6 igre:

COUNTER STRIKE 1.6 Minimalne sistemske zahteve:

 • Centralna predelovalna enota – CPU: Procesor Intel Pentium 4 (3,0 GHz ali boljši)
 • Hitrost ure procesorja: 1,7 GHz
 • Naključni dostopni pomnilnik – RAM: 512 MB
 • Operacijski sistem – OS: Windows 7 (32/64-bit)/Vista/XP
 • Računalniška grafična kartica – GRAFIČNA KARTICA: DirectX 8.1 raven Grafična kartica
 • SESEKLJA ZA PIKSLE: 1.4
 • 1.4 SENIVNIK ZA VERTEX
 • ZVOČNA KARTICA: Da
 • PROST PROSTOR NA DISKU: 4,6 GB
 • NAMENSKI VIDEO RAM: 64 MB

CS 1.6 igra Priporočene sistemske zahteve:

 • Centralna predelovalna enota – CPU: Procesor Pentium 4 (3,0 GHz ali boljši)
 • Hitrost ure procesorja: 3,0 GHz
 • Naključni dostopni pomnilnik – RAM: 1 GB
 • Operacijski sistem – OS: Windows 7 (32/64-bit)/Vista/XP
 • Računalniška grafična kartica – GRAFIČNA KARTICA: DirectX 9 raven Grafična kartica
 • SESEKLJA ZA PIKSLE: 2.0
 • 2.0
 • ZVOČNA KARTICA: Da
 • PROST PROSTOR NA DISKU: 4,6 GB
 • NAMENSKI VIDEO RAM: 128 MB

Kako prenesti in namestiti CS 1.6

Recimo, da želite predvajati CS 1.6 prenos, vendar se bojijo, da ga prenesete s spletnih mest tretjih oseb zaradi vseh teh virusov in poškodovanih datotek. Vedeti o potrebnih zahtevah igre je ključnega pomena, ker tisti, ki želijo zamujati čas s prenosom igre, ki je njihov računalnik ne more zagnati. Na voljo je za vse stare in nove različice operacijskega sistema Windows.

V tem članku je vse, kar morate vedeti o prenosu CS 1.6 iz zaupanja vrednega vira, ne da bi vas skrbele težave s zasebnostjo. Skupaj s popolnim vodnikom za prenos in namestitev boste izvedeli tudi, zakaj bi morali prenesti in igrati igro.

Je CS 1.6 vreden?

Največji razlog, zakaj gamerji še vedno iščejo je, da je brezplačna igra , in vam ni treba porabiti niti enega centa nikjer. Glede na nedavne podatke o prenosu CS 1.6, več kot dvanajst tisoč igralcev igra vsak dan.

Ne zdi se kot velika številka, ampak za igro, ki je stara skoraj dve desetletji, je to velika stvar. Igra je precej raznolika, ko gre za načine igre, ker imate bombo deaktiviranje, reševanje talcev, in VIP atentat misije v kategoriji multiplayer.

Za tiste, ki so ljubitelji starih iger, CS 1.6 je sanjski uresničen, ker je prava kombinacija sodobnega strelnega orožja z retro videzom. To je preprosta igra, in gamerji te dni ljubijo preprostost bolj kot karkoli. CS prenos je preprost, a hkrati užitek, saj vsakič, ko se prijavite, čaka nov izziv.

Lahko se pridružite strežnikom, da se igrajo z podobnoumnimi ljudmi ali ustvarite strežnik in pošljete povabila prijateljem, da jih dodajo v strežnik in se borijo ob njih. V igri so na voljo različni stari in novi zemljevidi , vključno z Nuke, Train, Inferno itd., medtem ko imajo razvijalci možnost, da ustvarijo svoje zemljevide z uporabo načinu peskovnik.

Svoje ustvarjanje lahko delijo s skupnostjo za prenos CS 1,6, da bi dobili ocene od njih ali pa jo predvajali samo na zaprtem strežniku s prijatelji.

Kako namestiti CS 1.6?

Prvi korak je prenesete CS 1.6 igre z interneta, vendar je veliko spletnih strani, ki vsebujejo v primerjavi z. Prvi korak v postopku je najti datoteko igre na varni spletni strani na internetu.

Po dlastna nalaganje datoteke, jo odpnite, da izvlečete vse datoteke in mape. Dvokliknite namestitveno datoteko CS 1.6, da jo zaženete. Izberite želeni imenik, v katerem želite shraniti datoteke iger. Kliknite gumb Naprej in počakajte nekaj časa, da popolnoma namestite datoteko. Dokončajte namestitev in dvokliknite ikono z začetnega zaslona, da začnete uživati v igri.

O CS 1.6

Ko cs 1.6 prenos je bil izdan leta 2004, je bila to končna sprememba imena za  posodobitev Counter-Strike imen. Toda večina ljudi se ne zaveda, da se današnji CS 1.6 zelo razlikuje od prvotne izdaje!

Igranja:

Igralec lahko v tem obdobju doda tudi CT Shield (ščit za izgrede ). Aztec, Airstrip in Inferno so dobili svež plašč barve. Igralci starošolske sorte so bili navdušeni, da so odkrili širokozasloni način, ki je naredil igranja še bolj užitek!

Novi frags za deaktiviranje / bombardiranje Bombo (C4) v CS 1.6 se razlikujejo od prvotne beta različice, in ta del je bil zabaven za večino igralcev (vključno z mano!) s popravki na strani strežnika.

Originalni prenos CS 1.6 je bil prav tako obdelan in izboljšan z novim izvornim motorjem. Zaradi tega so številni igralci ostali zvesti 1.6 različici igre, zato ne moremo preiti na novejši Counter-Strike: Source.

Razvoj: Valve Corporation, Turtle Rock Studios. Ko je Valve sprva objavil nadgradnjo »CS 1.6« kot beta različico 16. januarja 2003, so jo poimenovali »CS 1.6 Beta«.