CS 1.6 letöltése Counter-Strike 1.6 Download Counter-Strike 1.6 Download / Play and Download CS 1.6 for Free

CS 1.6 letöltése

CS 1.6 letöltése

CS 1.6 letöltése

Valószínűleg hallottál már a CS 1.6 letöltéséről,  ha szereted a jó FPS-t, és idejöttél, hogy letöltsd a CS 1.6-ot. Sok modern többjátékos játéknak hasonló célja van: az ellenséges erők kiküszöbölése, de nem olyan egyedi, mint a CS.

Ha modern játékos vagy, akkor valószínűleg már játszottál a CS: Global Offensive-el (mert manapság ingyen szerezheted be a játékot a Steamen) – a CStrike legújabb verziója, amely 2013-ban jelent meg, nagyon gyorsan óriási népszerűségre tett szert.

CS 1.6 Áttekintés

A CS 1.6 letöltése egy belső nézetű lövöldözős játék, gyors tempójú és akciódús játékmenettel. Számos küldetést kell végrehajtani a terrorizmus elleni és a terrorizmus elleni küzdelemben, beleértve a túszok megmentését és a bombák hatástalanítását.

Az ellenségek megölése készpénzbónuszokat szerez, a nyerő körök pedig több játékon belüli valutát kapnak. Egy másik csapattárs életének elvétele büntetendő, ha egy csapattag nem működik együtt a csapat többi tagjával.

A CS 1.6 letöltésében a játékosok különböző játékmódok közül választhatnak, amelyek mindegyikének előnyei vannak. A Glicko besorolás hozzárendeli a játékos ügyességi rangját, mely játékosok versenyeznek ugyanazon a szinten.

A kompetitív módok barátságos tüzet mutatnak, míg a Deathmatch és a Casual módok nem. Minden körben a játékosok a teljesítményüknek megfelelően játékon belüli valutát kapnak. Ezt a valutát arra használhatják, hogy erősebb fegyvereket vásároljanak a következő fordulókban.

 A //csdownload.net-ból letöltheti a  CS 1.6 nem gőzt.  A CS 1.6 nem gőzzel történő letöltése egyszerű. A játékfájlok letöltése és telepítése csak annyit tesz, hogy letölti. Ezután a telepítés után online játszhat barátaival.

CS 1.6 Nem gőz letöltése

A CS 1.6 letöltése egyszerű, ingyenes és biztonságos a //csdownload.net segítségével. Számos lenyűgöző funkció, köztük a piros dizájn, bekerült a CS 1.6 letöltése Non-Steam ezen verziójába az  Ön élvezete érdekében.

Az elsődleges különbségek a Counter-Strike és elődje között a színséma és a háttér. Nincs különbség a két játék között a játékosok, a fegyverek és a térképtextúrák tekintetében.

Ezért a játék azoknak fog tetszeni, akik belefáradtak a CS 1.6-ba, hogy letöltsék az eredeti verziót, de továbbra is a klasszikus játékmenetet akarják. Annak érdekében, hogy a játék a lehető legkiválóbbnak tűnjön, //csdownload.net teljesen újratervezte a játékmenüt, hogy javítsa a játékmenetet.

Amikor elindítja a játékot, van egy nagyszerű zeneszám, amely lejátszódik. Szinte garantálhatom, hogy jól fogod érezni magad ezzel a játékkal. Új játék indítása és a kívánt térkép kiválasztása szükséges, ha az egyjátékos élményt részesíti előnyben.

Ha úgy dönt, hogy online játszik többjátékos móddal, akkor azonnal csatlakozhat, ha kiválasztja a “szerverek keresése” opciót a böngészőben, vagy rákattint a “véletlenszerű szerver” gombra.

Ez az, amit //csdownload.net nyújt: a  CS 1.6 letöltésének nagyszerű, stabil, teljesen frissített és védett verziója. A CStrike több mint 60 különböző kiadást kínál, amelyek mindegyike első osztályú élményt kínál bármilyen igényhez.

Ezenkívül minden hónapban új verziók jelennek meg, így még akkor is, ha van elég ideje kipróbálni őket, kérjük, térjen vissza még egyszer. A legjobb dolog az, hogy a CS 1.6 letöltése közben nem gőzzel tölt le, nem kell aggódnia semmilyen vírus miatt.

CS 1.6 letöltése – Wikipédia

A CS 1.6-ot  a   Valve fejlesztette ki és adta ki 1999-ben   a Half-Life sorozat  módosításaként. CS  és Half-Life: Counter Strike  néven  is ismert a játékosok közösségében. Ez  a   Counterstrike sorozat  első  játéka, amely 2000-re  elérhető volt  a Windows felhasználók számára.  A fejlesztők az  eredeti játék különböző remake-jeit és verzióit  is elindították más operációs rendszerek számára.

Bemutatunk egy egyszerűsített számítógépes követelménytáblázatot a Counter-Strike 1.6 játékhoz:

COUNTER STRIKE 1.6 Minimális gépigény:

 • Központi feldolgozóegység – CPU: Intel Pentium 4 processzor (3,0 GHz vagy jobb)
 • Cpu órajel: 1,7 GHz
 • Véletlen hozzáférésű memória – RAM: 512 MB
 • Operációs rendszer – Operációs rendszer: Windows 7 (32/64-bit)/Vista/XP
 • Számítógépes grafikus kártya – VIDEOKÁRTYA: DirectX 8.1 szintű grafikus kártya
 • PIXEL SHADER: 1.4
 • CSÚCSÁRNYÉKOLÓ: 1.4
 • HANGKÁRTYA: Igen
 • SZABAD LEMEZTERÜLET: 4.6 GB
 • DEDIKÁLT VIDEO RAM: 64 MB

CS 1.6 játék Ajánlott gépigény:

 • Központi feldolgozóegység – CPU: Pentium 4 processzor (3,0 GHz vagy jobb)
 • CPU órajel: 3,0 GHz
 • Véletlen hozzáférésű memória – RAM: 1 GB
 • Operációs rendszer – Operációs rendszer: Windows 7 (32/64-bit)/Vista/XP
 • Számítógépes grafikus kártya – VIDEOKÁRTYA: DirectX 9 szintű grafikus kártya
 • PIXEL SHADER: 2.0
 • CSÚCSÁRNYÉKOLÓ: 2.0
 • HANGKÁRTYA: Igen
 • SZABAD LEMEZTERÜLET: 4.6 GB
 • DEDIKÁLT VIDEO RAM: 128 MB

A  CS 1.6 letöltése és telepítése

Tegyük fel,   hogy CS  1.6 letöltést szeretne játszani,  de  fél  attól,   hogy  harmadik fél webhelyeiről töltse le  a  vírusok és a sérült fájlok miatt.   A  játék   szükséges követelményeinek   ismerete  kulcsfontosságú,  mert azok,  akik   pazarolni akarják az idejüket egy olyan játék letöltésére  ,  amelyet a számítógépük nem tud futtatni. A   Windows operációs rendszer  összes  régi és új verziójához elérhető.

Ez a cikk mindent  tartalmaz,  amit tudnia kell a  CS 1.6 megbízható forrásból történő letöltéséről anélkül  , hogy aggódnia kellene az adatvédelmi problémák miatt.  A  teljes letöltési  és  telepítési útmutató mellett  azt is megtudhatja,  miért  érdemes letölteni és játszani a játékot.

Megéri a CS 1.6  ?

A legnagyobb ok,  amiért a játékosok   még mindig   keresik,  az az,  hogy ez egy ingyenes játék, és egyetlen  fillért sem  kell   költenie sehol.  A    CS 1.6 letöltésével kapcsolatos legfrissebb adatok  szerint naponta több mint tizenkétezer  játékos játszik.

Nem tűnik nagy   számnak, de  egy  majdnem két évtizedes játék számára ez  nagy  dolog.  A játék meglehetősen változatos,     ha   játékmódokról van szó,  mert a  többjátékos kategóriában  bombahatástalanítási, túszmentési  és VIP gyilkossági küldetések vannak.

Azok számára,   akik  a   régi játékok   rajongói,  a CS 1.6 egy   valóra vált álom,  mert a  modern kori lőfegyverek és  a retro megjelenés igazi kombinációja. Ez  egy egyszerű játék, és a játékosok manapság  mindennél jobban szeretik az  egyszerűséget.  A CS letöltése egyszerű,    de egyszerre  élvezetes,  mert minden alkalommal, amikor bejelentkezel  , új  kihívás vár rád.

Csatlakozhatsz a szerverekhez, hogy  hasonló gondolkodású emberekkel játszhass,  vagy létrehozhatod  a  szerveredet, és  meghívókat  küldhetsz a barátaidnak, hogy  hozzáadják őket a     szerveredhez  , és harcoljanak velük egymás   mellett.   Különböző régi és új térképek, köztük a  Nuke  , a Train, az Inferno stb. érhetők el  a  játékban, míg a   fejlesztőknek lehetőségük van arra  ,  hogy   térképeiket  a  homokozó elvű üzemmód.

Megoszthatják alkotásukat a CS 1,6 letöltési   közösséggel, hogy  véleményeket kapjanak   tőlük,  vagy csak barátaikkal játsszák le  egy zárt szerveren.

Hogyan telepítsük a  CS 1.6-ot?

Az első lépés a CS 1.6 játék letöltése    az internetről, de sok olyan webhely van,  amely  versust tartalmaz.  A  folyamat   első lépése  a játékfájl megtalálása egy biztonságos  webhelyen az  interneten.

Miután dsaját maga töltötte be a fájlt, csomagolja ki az  összes fájl és mappa kibontásához.    Kattintson duplán   a CS 1.6  telepítőfájljára  a futtatásához  .  Válassza ki a  kívánt könyvtárat, ahová a játékfájlokat menteni szeretné.  Kattintson  a  Tovább gombra,    és várjon  egy ideig a fájl teljes telepítéséhez.   Fejezze be a  telepítést,  és kattintson duplán  az ikonra   a   kezdőképernyőn  , hogy elkezdhesse élvezni a játékot.

A CS 1.6-ról

Amikor a CS 1.6 letöltését 2004-ben   kiadták, ez volt  a  Counter-Strike  nevek  frissítésének utolsó névváltoztatása.   De amit a  legtöbb ember nem vesz észre, az az, hogy a mai CS 1.6  nagyon különbözik az  eredeti kiadástól!

Játékmenet:

A játékos ebben az  időszakban  CT pajzsot (riot shield) is hozzáadhat.   Az aztékok,  az Airstrip és az Inferno mind friss festékréteget kaptak.   A   régi iskola játékosai örömmel  fedezték fel a szélesvásznú módot, amely  még  élvezetesebbé tette a  játékmenetet!

A  CS 1.6-ban a  bomba (C4)  hatástalanítására/bombázására szolgáló új fragek különböztek az eredeti béta  verziótól, és ez a  rész szórakoztató volt a   legtöbb játékos számára (beleértve engem is!)   a   kiszolgálóoldali javításokkal.

Az eredeti letöltési cs 1.6-ot is átdolgozták és  javították az új forrásmotor  segítségével.  Ennek   eredményeként sok játékos hű maradt  a játék 1.6-os verziójához, így nem tudunk áttérni az újabb  Counter-Strike: Source-ra.

Fejlesztés: Valve Corporation, Turtle Rock Studios.  Amikor a  Valve 2003.  január 16-án  először kiadott egy “CS 1.6” frissítést béta verzióként,   “CS 1.6 Beta”  -nak hívták.