Counter Strike 1.6 Descarcă

Counter Strike 1.6 Descarcă

counter-striek 1.6 download

Counter-Strike 1.6 Descărcare gratuită:

Counter-Strike 1.6 este unul dintre cele mai populare, distractive și descărcați pe scară largă jocuri de acțiune de pe planeta verde, deoarece este plin de aventură și acțiune. Este un vis de fiecare iubitor de joc pentru a descărca CS 1.6 gratuit în computerele lor personale și începe o luptă. Un site web potrivit gratuit de la tot felul de fișiere străine pentru a descărca CS 1.6 nu este o sarcină ușoară și simplă. Dacă sunteți pasionat de jocul de acțiune counter-strike 1.6 și căutați descărcare gratuită, atunci vă aflați la locul potrivit. Nu aveți nevoie pentru a merge aici și acolo, în căutare de drum liber drum liber CS 1.6. v-am oferit cele mai bune opțiuni pentru a descărca CS 1.6 gratuit.

În acest site puteți descărca cu ușurință toate versiunile de Counter-Strike 1.6 pentru drum liber. Da, este gratuit. Trebuie doar să descărcați direct versiunea completă a CS 1.6 făcând clic pe butonul de descărcare de mai sus și bucurați-vă de joc fără a cheltui bani pentru cumpărarea configurației CS 1.6 sau a gameplay-ului multiplayer. Probabil, veți găsi multe alte site-uri web care oferă descărcare gratuită C.S 1.6, dar cele mai multe dintre ele au metode complexe de descărcare împreună cu fișiere junk care vor fi dăunătoare pentru computer. În această pagină vă prezentăm copia originală a jocului C.S 1.6 și o metodă simplă de descărcare a acestuia pe computer. În plus, nu există fișiere și programe suplimentare care să vă afecteze PC-ul sau jocul, deoarece am eliminat fișierele inutile și am redus dimensiunea C.S 1.6 pentru a vă face simplu și ușor. Noi nu suntem doar oferind o oportunitate de a descărca CS 1.6 gratuit, dar, de asemenea, a dat îndrumare și informații pentru toți jucătorii noi sau oameni care sunt noi la acest joc despre Counter-Strike 1.6. Am creat csdownload.net, o pagină web doar pentru tine, astfel încât să puteți descărca CS 1.6 cu ușurință și, de asemenea, să învețe să descărcați jocul în pc-ul dvs., să-l instalați, și să joace CS 1.6.

Noi vă oferim o versiune gratuită și non-abur de CS 1.6 download, care are viteza de download super-rapid, cele mai recente compresiuni și algoritmi de instilare. Veți avea posibilitatea de a descărca și instala CS 1.6 toate versiunile și ediția cu ușurință totală și performanță pentru toate versiunile Windows (XP, 7, 8, 8.1, și 10), fără erori, erori, sau joc zdrobește în această pagină web.

de a descărca Counter-Strike 1.6 pentru drum liber?

Dacă doriți să descărcați Counter-Strike 1.6 joc pentru drum liber, dar nu știți să descărcați CS 1.6 în PC-ul decât nu aveți nevoie să vă faceți griji despre asta, pentru că suntem aici pentru a vă ajuta. Vă oferim o versiune completă a descărca gratuit de CS 1.6 joc.  V-am furnizat un link de descărcare disponibil de lucru al CS 1.6 pe acest site web, astfel încât să îl puteți descărca de pe site-ul nostru securizat. În scopul de a descărca încărca CS 1.6, trebuie doar să urmați câțiva pași, care sunt simple și ușor. Citiți cu atenție următoarele instrucțiuni, astfel încât să puteți înțelege procesul de descărcare gratuită CS 1.6

 • Faceți clic pe butonul de descărcare gratuită Counter-Strike 1.6, care este dat mai sus
 • Apoi selectați locația din computer în care doriți să salvați configurarea gratuită CS 1.6
 • Va dura câteva minute pentru a descărca CS 1.6 de pe site-ul web pe computer. Viteza de descărcare ar depinde de viteza de internet.
 • Când descărcați fișierul de instalare CS 1.6 terminat, accesați folderul în care ați descărcat configurarea
 • Faceți clic pe fișierul de configurare al CS 1.6 și instalați-l pe computer.
 • Când procesul de instalare se termină clicuri pe butonul de terminare
 • Ați descărcat cu succes CS 1.6 gratuit. Acum deschide-l și bucură-te de joc.

În trecut, oamenii au trebuit să plătească pentru descărcarea Counter-Strike, dar acum este gratuit pentru a descărca și juca fără excepție. Oferim descărcare gratuită CS 1.6; puteți descărca cu ușurință aproape toate versiunile și ediția din acest joc uimitor primul gen shooter. Dacă sunteți în căutarea pentru diferite versiuni, inclusiv Counter-Strike 1.6 CSGO Edition, Counter-Strike: Halloween Mode, CS 1.6 Versiunea originală, CS 1.6: PROCS RAR Version, CS 1.6: XTCS versiune, Counter-Strike 1.6 modul modern sau orice altă versiune sau ediție, îl puteți descărca fără limite sau alte inconveniente de pe această pagină web. Trebuie doar să faceți clic pe orice versiune a butonului gratuit de descărcare CS 1.6 pe care doriți să îl descărcați gratuit, cu o protecție puternică împotriva scripturilor și fișierelor rău intenționate, în această pagină web pentru a obține un joc pe computer.

Cel mai bun sistem de operare pentru a descărca CS 1.6 gratuit:

Toate versiunea de Counter-Strike (CS 1.6 Warzone, CS 1.6 original, XTCS final, CS: GO mod, Source edition etc)  sunt de calcul cu toate versiunile Microsoft, ar fi Window 95, Window 98, Window 2000, Window 7, Window 8, Window 8.1, Window XP, Window 10 și așa mai departe. Dacă utilizați orice alt sistem de operare decât Window, vă recomandăm să comutați la ferestrele Microsoft pentru a vă bucura de joc și pentru a evita orice eroare sau perturbare în timpul jocului. Dacă aveți deja un sistem de operare Microsoft în PC-ul decât nu mai așteptați, du-te la butonul link-ul de download Counter-Strike 1.6 gratuit în site-ul nostru și de a lua CS dvs.: 1.6 download gratuit.

Cerințe minime de sistem Pentru a descărca gratuit și să se joace CS 1.6:

Dacă aveți de gând să descărcați CS 1.6 gratuit de pe site-ul nostru, trebuie să știți despre computer recomandat cerințe minime de sistem pentru a juca Counter-Strike 1.6 joc. Este sistemul de calculator fiind calculat pentru a descărca CS 1.6 joc și să se joace fără nici un lag sau perturbare? Dacă nu știți despre asta, atunci nu este nevoie de griji, deoarece instalarea gratuită a jocului Counter-Strike 1.6 necesită un minim de resurse ale computerului. Nu este un joc greu care necesită plăci grafice înalte și specificații remarcabile ale unui computer. Dimensiunea exe fișier de CS 1.6 durează doar 250 MB de unitate de hard disk computerului. Este o dimensiune atât de mică încât nu va afecta performanța computerului și progresul atunci când descărcați gratuit Counter-Strike 1.6 pe computer. Cu toate acestea, este crucial să știți despre cerințele minime ale unui computer înainte de a descărca CS 1.6 gratuit. Dacă ați jucat CS 1.6 în computer, fără întârziere, aceasta înseamnă că aveți deja cel puțin specificațiile minime necesare în computer și dacă vă confruntați cu probleme în descărcarea și joc CS 1.6 trebuie să verificați specificațiile cerute mai jos să știe fie PC-ul este de calcul pentru a descărca gratuit CS 1.6 sau nu. Specificațiile minime ale computerului pentru CS 1.6 sunt: CPU- 0.8 GHz, Free Hard Disk Drive-650 MB, Random Access Memory (RAM)- 128 MB.

Specificatii recomandate pentru Counter-Strike 1.6

 • Trebuie să aveți o conexiune bună la internet pentru a descărca și juca CS 1.6 în computer
 • Computerul ar trebui să aibă 512 MB RAM sau mai mult pentru a se bucura de joc.
 • Trebuie să aveți cel puțin 750 MB hard disk în PC
 • Placa video de 128 MB ar trebui să fie în computer
 • Trebuie să aveți un mouse și tastatură pentru a juca CS 1.6, cu toate acestea, microfonul este opțional
 • Pentru a avea o experienta buna de CS 1.6, trebuie sa aveti oricare dintre sistemele de operare Microsoft Windows.

De ce ar trebui să descărcați Counter-Strike 1.6 de pe site-ul nostru?

La începutul anului, când a fost lansat pentru prima dată, CS 1.6 descărcare gratuită nu a fost disponibil pentru mase, dar cu trecerea de timp dezvoltatorii de Counter-Strike 1.6 a început să dezvolte un non-abur 1.6 joc gratuit setup fișier. Cu toate acestea, acum puteți găsi o mulțime de site-uri web care oferă descărcare gratuită CS 1.6 joc. Este o sarcină dificilă pentru iubitorii de jocuri C.S să găsească un site web de pe care să poată descărca cu ușurință Counter-Strike 1.6 gratuit, fără niciun virus dăunător, fișiere, legături, anunțuri sau orice alte fișiere inutile. Trebuie să găsiți pagina web perfectă pentru a descărca Counter-Strike 1.6. majoritatea site-ului care oferă descărcare gratuită de Counter-Strike 1.6 are tot felul de fișiere străine, care nu numai că influențează progresul și performanța de a juca CS 1.6, dar au, de asemenea, un impact dăunător asupra sistemului dvs., din cauza virușilor rău intenționat

În pagina noastră web https://csdownload.net, veți găsi gratuit un cel mai recent fișier de configurare CS download 1.6. Am furnizat un link către CS 1.6 download pentru tine, care este extrem de protecție și gratuit de la toate fișierele rău intenționat. Cs 1.6 client al site-ului nostru este protejat de toate cunoscute lent hack metoda și viruși de la site-ul nostru csdownload.net puteți descărca CS 1.6 cu o protecție puternică de fișiere rău intenționate și script-ul și prin descărcare Counter-Strike grevă de pe pagina noastră puteți evita obtinerea orice virus.

În plus, puteți descărca, de asemenea, toate edițiile vechi și noi ale Counter-Strike 1.6 de pe acest site web. Noua ediție Counter-Strike 1.6 XTCS Version, Counter-Strike 1.6: Original Version, Counter-Strike 1.6 PROCS Version, CS: GO Edition, și așa mai departe sunt disponibile pe site-ul nostru. Puteți cu ușurință link-uri fine pentru pe acest site. Dacă sunteți cu adevărat pasionat de CS 1.6 download decât ceea ce sunteți de așteptare pentru? Doar să faceți clic pe cs dat descărca butonul gratuit, descărca jocul și bucurați-vă de joc cu prietenii, precum și străini.

Stii de ce CS 1.6 este cel mai popular joc de download CS?

CS 1.6 versiune de Counter-Strike este popular, deoarece are multe caracteristici atrăgătoare și caracteristici care fac unic și interesant, atunci versiunea mai veche a Counter-Strike. Această versiune de Counter-Strike este dezvoltată special de programatori pentru publicul larg, luând în considerare interesul și cerințele jucătorilor. Counter Strike are atât moduri multiplayer, cât și single-player. Dezvoltatorii au introdus o versiune nou-nouță, care a scânteie scut tactic, Snipers cu crosshairs, și multe actualizări backend.

Jucătorii pot avea arme diferite și cele mai recente, inclusiv, cuțite, puști, armura organism, grenade, mitraliere și chiar echipamente de eliminare a bombelor, într-o nouă versiune a CS 1.6. jucătorii pot câștiga bani de joc și să cumpere arme în funcție de cerințele de jocuri. Aceste arme sunt foarte asemănătoare cu arme reale, care sunt folosite pentru un război real, care este motivul pentru care aceste arme sunt de sunet rece și apelează la jucători.

Noile versiuni de Counter-Strike au grafică de înaltă calitate, modelare bună, texturi și sunete dinamice. Hărți de CS 1.6 sunt foarte modificate și îmbunătățite decât orice altă versiune de joc.

Interesant, CS 1.6 doze nu este necesar un sistem informatic greu, deoarece nu este un joc greu orice sistem informatic cu specificații minime pot opera jocul cu ușurință. În plus, este compatibil cu toate versiunile de Versiuni Microsoft Windows.

 

În plus, Counter-Strike a devenit, de asemenea, celebru în rândul oamenilor, deoarece îi ajută să uite problemele lor din viața de zi cu zi și să le permită să treacă de la situații stresante cu privire la diversitatea lumii jocului. Descărcarea și redarea CS 1.6 cu prietenii și persoanele necunoscute ajută la eliminarea gândurilor negative și oferă o oportunitate oamenilor de a se distra exprimându-se. Jocul de traducere și chat-ul de înaltă calitate oferă posibilitatea jucătorilor să se bucure de caracteristicile acțiunilor legendare.

Prin urmare, datorită caracteristicilor sale unice și caracteristicilor interesante, CS a câștigat popularitate la nivel mondial și oamenii iubesc să joace acest joc în timpul lor liber. Suntem aici pentru a vă ajuta prin furnizarea unui link complet sigur pentru a descărca CS 1.6 gratuit.

Descarca   Gratuit Counter  Strike  1.6 !

 

Aici puteți    descărca  counter-strike  1.6  pentru drum liber

În această  pagină  puteți    descărca  CS 1.6  versiunea completă  a instala . Există o descărcare    disponibilă    XTCS  Counter-Strike 1.6  versiune  pentru  drum liber  .  XTCS 1.6  Final  Release  2011  este  una  dintre    cele mai noi  și  mai  moderne  versiuni  de  Counter Strike 1.6. Această  nouă  versiune  are  modelare mult  mai bună , texturi și  sunete mai dinamice .   Datorită    unei grafice de înaltă      calitate, jocul  are  performanțe  mult  mai bune  decât    versiunile  anterioare  ale  CS 1.6.   Jocul  de aici  este  dedicat  pentru un singur  sistem de operare – Windows. Cel  mai  important  lucru  funcționează    pe  toate versiunile Windows .

Counter Strike  este  unul dintre    cele  mai  populare  și  mai  cunoscute  jocuri  shooter    din  lume. CS  are  cele  mai bune  scenarii,  hărți de înaltă  calitate  și    grafică,  făcându-l  unul    dintre   cele mai jucate shootere    online  first-person  din  ultimii    ani. De  aceea,    counter  strike  nu  ratele de  descărcare de abur  sunt  încă  ridicate.

Aici     puteți  găsi un link pentru a  descărca  un  fișierde configurare counter-strike  1,6 . Cu toate acestea,  această  descărcare  counter  strike  pentru  PC  nu    include    hărți,  sunete  sau  orice  alte  instalări suplimentare .

Dacă doriți    să descărcați  Counter  Strike  1,6  pentru drumliber,  urmați  acești pași    simpli:

 • În pagina   noastră  există  un  buton  pentru  Counter  Strike  6  descărcare gratuită
 • Faceți clic pe cs descărca  6  și  începe  descărcarea
 • Descărcarea counter strike va dura  doar   câteva    minute  până când  fișierul de configurare  este  salvat  în computer (înfuncție de    viteza internetului   )
 • Deschideți instalarea (configurarea)  fișierului   și  finalizați  instalarea completă a contorului  6 
 • Când procesul de  instalare  se    face,  lansarea  counter  strike  joc  shortcut  fișier  pe  deskop  și începe să  joci  CS  6

Notă:   Nu   există    programe  sau  aplicații  suplimentare  care  sunt  împreună  descărcate  și  instalate  în    browser  cu  fișierulde instalare  CS . Acesta  este  un  simplu  link de descărcare   directă   fără  alte  aplicații nedorite .

Counter-Strike 1.6  fișier de configurare  este  protejat de modificările jocului,   a bot lui (CPU  player’s) pentru modul de  joc  singleplayer  și    browser-ul  serverului  de  lucru pentru  a  găsi  serverele jocului.  Counter  Strike  Download  Windows  10  este o versiune de înaltă    calitate  CS  1.6, ceea ce  înseamnă  că nu    există  glitches  sau  bug-uri.

Notă:  Puteți    descărca  Counter  Strike  1.6  download  pentru  PC-ul  pentru  drum liber. Cu toate acestea,  dacă  faceți  acest  lucru,     susțineți    că  aveți copia originală    a    jocului  și  această copie de  descărcare  non  steam  counter  strike  este  doar  pentru  uz personal . În caz contrar,  partajarea  counter  strike  download  pentru  PC-ul  pentru  alte  scopuri  nu  este  valabil.

Pentru acest  joc, se    recomandă să aveți   cerințe de sistem  de computer  compatibile  . Cele  mai bune  sisteme  care  sunt  recomandate pentru a  utiliza  sunt  Windows  10,  Windows  8  sau  8.1, 7, XP  și  2000, ME, 98, 95,  deoarece    counter  strike   full game  download  va  funcționa cu ușurință  pe  ele.

Alte cerințe  cruciale  de sistem  de operare  pentru  cs  instala:

 • Viteza ceasului procesorului, viteza  ceasului de  1200 GHz  sau  mai mare.
 • 512 MB de RAM  sau  mai mult.
 • Placă video  de 128 MB sau  mai bună.
 • 750 MO de spațiu disponibil pe hard  disk .
 • Versiunile sistemului de operare Microsoft Windows: 10, 8, 7, Vista, XP, 2000, 95:
 • Mouse-ul și tastatura  este necesar să   aibă  ,de asemenea,  microfonul  este  opțional pentru a  avea,  de asemenea.
 • Accesul la conexiunea la internet

Despre seria  Counter  Strike

 

În acest  paragraf, am de gând    să  vorbesc  despre istoria CS . Counter  strike  este  un  joc de   acțiune  online  first  person  shooter  care a fost  lansat  inițial  pentru  prima  dată  ca  o  modificare Half-Life   de către  Minh “Gooseman ”  Le  și  Jess  Cliffe  în  1999  și mai târziu  în  2000 Counter-Strike  a fost  lansat  de  Valve  pe platforma Microsoft Windows .  Destul de   curând  jocul  a devenit unul dintre    cele  mai  populare  jocuri  shooter la nivel mondial.

În primulrând,  Acesta  este  un  ritm  rapid  online  și  joc  orientat spre  echipa  –    jucătorii pot  alege  să fie  fie  teroriști  sau  contra-teroriști. Cele  două  echipe  joacă  una împotriva  celeilalte    până când  una  câștigă.   Echipa,  care reușește să  omoare  toți    membrii  echipei  inamice  ,  devine  câștigător. În al doilearând,  există   diferite  scenarii  pentru a juca  în Counter-Strike:  Asasinarea,  salvare ostatic  și  bombă  dezamorsare.  

Mai mult decâtatât,  Jocul  are o mulțime  de  hărți  diferite  care  au  loc  în  diverse  medii,  cum ar fi,  de exemplu,    urbane,  arctice,  junglă  și  locuri deșertice . Acest lucru  oferă    jucătorilor  posibilitatea de   a  alege  în  ce  fel  de  mediu  doresc  să   joace.   Cu toate   acestea,  de   la  lansarea Counter-Strike 1.6,  nu  hărți au   fost  adăugate    sau  eliminate  din  joc.

Jucătorii  pot  alege  dintr-o  varietate  de  arme  prezentate  în    joc. Jucătorii  pot  alege  diverse  arme  variind  de la  cuțite  la puști și    mitraliere  .   În timp ce   alegeți  o  armă,  jucătorul ar trebui să  reconsidere  cât de satisfăcătoare sunt armele    de  utilizat. Un alt  motiv pentru  a  alege  o  armă  este  pur și simplu pentru că   arată  sau  sună  cool. Alte    criterii  este  realismul  determinarea  ce  arme    le-ar  fi  probabil utilizați  în  viața reală  situațiide luptă .

Despre CS 1.6

 

Una dintre  cele  mai recente  versiuni   Counter  Strike, Counter-Strike 1.6,  este      actualizarea  conținutului major    pentru  joc,  iar  numărul  versiunii    este  acum  foarte  popular  și  utilizat în mod obișnuit pentru a  diferenția  jocul    original  de  restul    seriei  . Aici      puteți   descărca cu ușurință    un  joc de configurare  pentru  PC-ul  și a instala  jocul  în  computer.

În momentul de  față  CS 1.6  este  proably  cea mai        cunoscută  versiune de joc  CS din lume  și  este  cel mai  frecvent  utilizate  în rândul   persoanelor    din  diferite  țări. Chiar și  acum  oamenii  organizează  turnee  de  acest  joc. Îl  găsiți    aici  https://www.game.tv/find-tournaments/-counter-strike-1.6-tournaments

Counter-Strike 1.6  a fost  realeased  prima  dată  în 13 ianuarie  2003. Această  versiune  de joc  are  multe  caracteristici  noi  de la  cele   mai vechi:

 • Hărți modificate și îmbunătățite
 • S-au adăugat moduri de vizualizare cu ecran lat  pentru  hardware-ul  care  îl  acceptă
 • Adăugat zoom și  sănătate  în  HLTV
 • Timpi de încărcare  îmbunătățiți pentru a vă asocia la servere
 • Setări îmbunătățite și  navigare  de control
 • Bug-uri fixe

Deoarece Counter  Strike 1.6  este  unul dintre    cele  mai  populare  jocuri    shooter  din  lume,  există   multe  modificări  diferite  și  versiuni noi .   Grafica  jocului  ,  bug-uri  și  alte  elemente  de dezvoltare  se  face  în mod regulat  la    versiunile  actualizate  pentru a  crește  popularitatea sa .

Chiar dacă    jocul  este  foarte  vechi,  popularitatea sa surprinzător de  mare. Oamenii  continuă  să  descărcați  nu  numai  noua  versiune  CS  descărca  fișiere, dar    cele mai vechi,  de   asemenea. CS 1.6  rămâne în continuare  una dintre    cele  mai  populare  descarcat  CS  joc. Aici  puteți    descărca  counter  strike  abur  descărcare gratuită . Dacă nu ați    făcut  dejaacest lucru , trebuiedoar să  urmați pași simpli    explicați  în  articolul  de  mai sus.

Aici  puteți    descărca  una dintre    cele  mai noi versiuni finale  XTCS  counter-strike  1.6 .

Puteți  citi    counter  strike  download  1.6  gratuit descrierea fișierului    versiunea  completă  aici.

Informațiigenerale:

 

Titlul jocului: XTCS  counter-strike  1.6  Final  Release  2011

Categoria Gen :  Actiune/first  person  shooter

Autori:  Valve  Software  în  colaborare  cu  XTCS  Team

Grupul de publicare: Echipa  XTCS

Data lansării:  Mar  7, 2011

Limba interfeței: Engleză

Moduri dejoc :  retea  (Internet,  retea  locala,    boti unici )

Suport pentru sistemul de operare: Windows  wista/xp/7/8/8.1/10

Counter Strike  1.6  download  versiunea  completă  conține  hărți regulate,   sunete  și  modele  sunt o parte integrantă   a jocului.     Cu toate acestea,  nu există   sunete  noi  adăugate  sau  modificate  sau  hărți  în  acest  cs  descărcare  gratuită  instala  fișier. De asemenea,  puteți    descărca  versiuni  moded  Counter  Strike  de  aici  https://csdownload.net/counter-strike-1-6-indir/

Dacă  doriți    să aveți  hărți   modificate ,  sunete,  grafică  și  cele  mai noi  atribute  ale  jocului    , ar trebui să găsiți  hărți   specifice dorite   ,  sunete  și  alte  caracteristici în funcție  de  nevoile dvs.

Counter-Strike 1.6: Versiunea XTCS Descărcare gratuită:

 

Counter-Strike 1.6: XTCS, Xtreme Counter-Strike 1.6, este cea mai recentă și cea mai modernă versiune de CS 1.6. Aceasta este o versiune uimitoare a CS 1.6, care are o grafică mai realistă, sunete, arme, obiecte, modelare mai bună, și multe alte actualizări valoroase.

Dacă doriți să descărcați XTCS Counter-strike 1.6 gratuit, ar trebui să faceți clic pe descărcarea gratuită XTCS CS 1.6 de mai sus. Configurația noastră gratuită XTCS Counter-strike 1.6 include configurația FPS și cea mai nouă versiune de compilare. Instalarea CS 1.6: XTCS de pe site-ul nostru asigură cea mai bună experiență de joc.

Caractere de XTCS Counter-Strike 1.6 Lansarea finală:

 • Dual Protocol (48 + 47) Client
 • Compatibil cu cele mai recente sXe injectate anticheat
 • Include cele mai recente CS 1.6 roboții
 • Interfață lingvistică:
 • engleză, albania, bulgară, cehă, daneză, germană, olandeză, finlandeză, franceză, greacă, maghiară, italiană, lituaniană, norvegiană, poloneză, portugheză, română, rusă, spaniolă, suedeză, turcă.
 • A schimbat modelul și textura mâinilor
 • Modele de jucători schimbați
 • Fix vechi și sunt incluse în noul program de instalare sunete realiste
 • Tweaked tot felul de bug-uri în motorul de joc
 • Chiar mai realiste grafica parte a jocului
 • Instrument anti slowhack inclus
 • Se poate juca pe Internet și LAN
 • Extragere 100% curată din GCF-urile Steam (fișiere cache de joc)
 • Adăugat opțiune pentru a lansa asculta server în modul LAN
 • Adăugat mai multe Counter-Strike 1.6 hărți
 • Proiect de fizică complet restructurat

descărcare warzone

COUNTER-STRIKE 1.6 MODUL WARZONE

Descărcare gratuită Counter-Strike 1.6 Warzone:

Counter-strike 1.6: Warzone a fost lansat pentru prima dată pe 18 noiembrie 2013 de Valve, proprietarul francizei Counter-Strike, care este ușor diferită de alte versiuni ale Counter-Strike 1.6.  CS: warzone are conceptul de bază al CS 1.6, dar cu rezoluție mai mare și grafică. Acesta este ușor modificat cu modificări militare suplimentare. De la lansarea sa, oamenii s-au bucurat de joc shooter CS 1.6 Warzone. Counter-Strike 1.6 Warzone pot fi descărcate de pe site-ul nostru csdownload.net folosind link-ul dat de pe pagina. Făcând clic pe butonul gratuit de descărcare CS 1.6 warzone de mai sus gratuit Warzone CS 1.6 exe fișier va fi descărcat de pe PC-ul. După terminarea descărcare gratuită Warzone CS 1.6 îl puteți instala cu ușurință fără a avea erori sau probleme. Link-ul dat de CS 1.6 Warzone gratuit este pe deplin funcțională și securizată, care vă va proteja de viruși neobișnuite, anunțuri, smucitură gameplay-ul și alte aplicații ștergeri.

Caracteristici ale CS 1.6: warzone:

 • Poate fi jucat online, LAN și cu roboți;
 • Lucrul cu Windows 7, 8, 10, XP, Vista;
 • Clientul poate conecta, de asemenea, servere P47 P48.
 • Dimensiunea de instalare 177 MB.
 • 100% curat joc cache fișiere.
 • Serverul Dual Protocol (48 + 47) este, de asemenea, inclus
 • Patch non-Steam versiunea 44 cu ORANGE BOX;
 • Protecție împotriva tuturor tipurilor de hacking;
 • Versiunea motorului (1.1.2.6 build 4554);
 • Adauga cele mai recente CS 1.6 roboții;
 • Încorporează cele mai recente AMX Mod X v1.8.2.

Descărcare CSGO

COUNTER-STRIKE 1.6 CSGO EDITION

Descarca Counter-Strike 1.6 CS: GO mod gratuit:

Counter-Strike 1.6 CS: GO mod este o versiune modificată a JOCULUI CS 1.6 în care jucătorii CS 1.6 pot experimenta jocul Counter-Strike: Global Offensive. Acest mod special este aproape similar cu CS: GO și de a lucra cu Counter Strike 1.6. Este dezvoltat cu modele similare, hărți, sunete, skin-uri, spoilere și texturi din jocul principal Counter-Strike: GO pentru a oferi cea mai bună experiență vizuală pe orice computer cu specificații scăzute. Au existat doar modificări minore în CS 1.6 CS: GO, care sunt dificil de la fața locului și să evalueze.

Free Counter-Strike 1.6 CS: GO download este disponibil aici, în pagina noastră pentru tine. Acesta poate fi descărcat prin link-ul direct dat în această pagină. După puteți vedea Download Counter-Strike 1.6 CS: GO buton de pe site-ul nostru, trebuie doar să faceți clic pe ea și de a lua jocul gratuit de azi.

Descarca Counter-Strike 1.6 CSGO Cerințe minime de sistem:

 • Memorie Ram de 512 MB
 • 1 procesor cu 1 nucleu
 • 64MB Video Ram memorie
 • Stocare pe disc de 2 GB

Counter-Strike 1.6 CSGO Game Caracteristici:

 • Acest mod conține editat CS 1.6 modele în căutarea identice cu CS: GO
 • Acest mod editat conține aceleași sunete ale versiunii Global Offensive a jocului. Radio, Sunete de arme, efecte sonore (sunete de hartă etc.)
 • CS: GO muzica joc la început
 • Această ediție are o hartă editată și turnate arată similar cu CS: GO, și care vine în esență la toate hărțile implicite în joc (de_dust2, de_inferno, cs_assault, etc …)
 • Texturile jocului au fost schimbate, de asemenea, și arată în esență la fel ca CS: GO versiune
 • CS: GO arma și muniție meniu de cumpărături
 • Căutare servere active
 • Funcționează cu toate OS
 • Dimensiune fișier 400 MB.

Istoric Counter  Strike

Istoria   Counter  Strike:

Counter-strike este  unul dintre    cele  mai  renumite  first-person  tragere  gen  joc  din    istorie. Are   o istorie lungă,   interesantă  și  unică  a jocurilor . Probabil  cei mai mulți        dintre    voi    nu  știu  despre  istoria  Counter-strike, unul dintre    cele  mai  jucate  jocuri  video  din  toate timpurile  . Ca  un  gamer trebuie să        știți despre   evoluția    Counter-strike  de la  un  perfect  scripted,  bunătatea single-player rapid  tors  off într-una    dintre    cele mai  populare, pe scară largă  download,  și  cele mai  jucate  jocuri  video  din  toate timpurile.   Este    un  adevăr extrem de clar că  a fost  nevoie de  17  versiune beta pentru  ca Counter-strike  să  devină  în viață  ca  entitate     independentă    în  lumea  jocurilor  . În ciuda faptului  că  este un   jocvechi,  jucătorii   profesioniști,  precum    și  milioane  de  oameni încă  joacă  și  se bucură de Counter-strike.

Începutul  jocului:  

În 1999,  aproximativ  21  de ani în   urmă,  valve de cooperare  a  dezvoltat  primul său joc,un  first-person  shooter  joc  numit  Half-Life. Valve  Corporation  este  un  pionier  al  Counter-Strike.  Este  American Company,  care  este  editor  și  dezvoltator  de jocuripe calculator .   Sierra  Studios a lansat timpul de înjumătățire  cu  un  masiv,  bang  și  jucători  din    întreaga    lume au sfârșit prin  a  iubi    jocul. Counter-strike  devine  rapid  atât de  popular în rândul jucătorilor    încât  o întreagă    comunitate  s-a dezvoltat  în jurul  ei,  iar  programatorii au început să  facă  mod-uri individuale .

Programatorii  canadieni  Minh  Le  și  prietena  sa  Jess  Cliffe,  creează  o  versiune beta a  modului Half-Life  ,  Counter-Strike. Le-a  luat      o  luni  și jumătate  de  codificare pentru a  dezvolta  prima versiune  beta  a  Half-Life.

Min Le  și  Jess  Cliffe  a continuat  lupta  lor de a  dezvolta  betas  și  a creat, de asemenea,    un site web  pentru    CS. La    început  au  existat  doar  patru  hărți  și  nouă  arme  în Counter-Strike,  cu toate acestea,     setarea populară era  încă  acolo.  Oamenii  folosit  pentru a  juca  5v5  marșuri  alegerea de  a fi  fie  contra-teroriste  sau   teroriste,  și  încă  aceste  două  echipe  utilizate  astăzi.   Odată  cu  trecerea    timpului, Counter-Strike a atras mai multă    atenție  și  oamenii  ajung  să  iubească    jocul.

Valve pași  în:

Datorită  creșterii  popularității   Counter-Strike  și  după  doi  ani de moduri construitede comunitate,  dezvoltatorii  de  jocuri video  Valve  le-au  atras  atenția  și i-au angajat  pe  Le  și  Cliffe  după  lansarea  celei   de-a  cincea  versiuni beta  în  2000.   Valve  a achiziționat   Counter-Strike,  iar  programatorii  Minh  Le  și  Jess Cliffe au început să     lucreze cu Valve.   Counter-Strike  a fost  lansat  în cele din urmă  pentru  PC  în  septembrie  2000,  ceea ce îl face lansarea    oficială    a seriei Counter-Strike .  

Primul  oficial  lansat  de Counter-Strike  a avut  două  hărți masive     populare,   Assault   (cs_assault) și Cobblestone (de_cabble)  și  a  fost  jucat  pe  teren  numai.   Ca  un  mod, a avut  un    text imens,  dar  după  lansarea  unei  serii   oficiale    de  o  contra-grevă   pentru  PC-ul a crescut  popularitatea  sa  la  mai multe  falduri  în rândul  maselor.

Popularitatea crește:

Comunitatea  de   Counter-Strike  a devenit  din ce în ce mai mare,  deoarece tot  mai  mulți  oameni au  început   să  joace    jocul. Creșterea      popularității  a fost  excepțională,  deoarece  a  fost  jucată  peste  tot  în  lume. Multiplayer  a existat  înainte,  dar Counter-Strike  a fost   altceva    și a fost  ușor pentru a  obține doar într-un   meci.   Nu  a fost    nevoie  să  petreceți mai multe  ore  în  fața  computerului    pentru a  juca  un  joc  cu  prietenii  sau  străinii. Oamenii  ar putea  juca  pentru  câteva    minute  sau  zile în funcție  de  timpul disponibil . A  fost  unic  și  ușor de joc pentru a  juca,  dar  greu să fie  maestru.   Datorită  stilului său  unic  și  a naturii provocatoare ,  devine  popular  printre  jucători.  Este  un  joc video  realizat  de  oameni  pentru    pro. Este    considerat  ca fiind unul dintre    cele  mai  influente  jocuri  multiplayer  create vreodată . În    lumea contemporană   ,  puteți    vedea  o mulțime  de  mecanici Counter-Strike  implementate  sau  cel  puțin ajutate să   distribuie   prin  popularitatea sa .

Versiuni și  actualizări  ale Counter-Strike:  

Creșterea  fără precedent  a  C.S.  și  potențialul  său de a  atrage  oameni a  condus  dezvoltatorii  fac mai mult pentru a  face  acest  joc mai interesant  și  mai  atrăgătoare  pentru  oameni.     Ambițiile  oamenilor  devin  idei,  iar  programatorii  au transformat     ideile   în realitate. Valve  Corporation  a introdus  sistemul  său  Anti-  Cheat  (VAC)  în  2002. Acest  sistem  face   aproape  imposibil să trișeze  sau   hack ,  iar dacă un  jucător a încercat  să  facă acest  lucru,  el  ar  primi o interdicție imediată   . Valve  a introdus  noi  hărți  și  arme  pentru  teroriști  și  contra-teroriști  în   Counter-Strike  versiunea  1.1  în  2003.  

Valve,  Ritual  Entertainment  și  Turtle  Rock Studios au  dezvoltat Counter-Strike:  Condition  Zero  în  2004  și  au fost lansate pentru a fi auzite  împreună  cu   Sierra. Are    atât  caracteristicile    modurilor  single-player, cât și ale celor multiplayer .    Programatorii    au  urmărit  o  singură  misiune  intitulată      “Scenele  șterse “. Ele îmbunătățesc,  de asemenea,  grafica  , cu toate acestea, sa  comportat  prost. Majoritatea       jucătorilor  nu    l-au  găsit   demn  și  nu  au fost  interesați să treacă  la  noua versiuneCounter-Strike .   Ei  nu  au fost  mulțumiți  cu    noul  joc  și a preferat  vechi Counter-Strike  peste    Counter-Strike: Condition Zero.   Pe măsură ce  trece timpul, Valve  a introdus  noi   de Counter-Strike  ca  Counter-Strike:  Source,  și  Counter-Strike: Global  Offensive  în  2010  

După mai multe  iterații  și  mii  de  actualizări,  supapa a ajutat   la  transformarea  jocului    în ceea ce  este  astăzi. Ei au  păstrat  pe  care lucrează în       Counter-Strike  în   funcție de dorințele  fanilor  și a comunității,    care  fac  CS  nu  numai cel mai bun  joc video  vreodată,  dar, de asemenea, ia dat  de  lungă  durată joc  preferat  din  lume. Douăzeci și unu de  ani  de  la  original Counter-Strike,  este  încă în viață  și  milioane de oameni  din   întreaga    lume  încă mai iubesc  să  joace  CS. În toate       modurile,   este  un  joc perfect,    deoarece  are un echilibru perfect între  ușurința în utilizare  și  competitivitate. Counter-strike  este  ușor  de  învățat  joc,  dar   este  greu  de  stăpânit. Acesta  va  fi  jucat  pentru  generațiile   viitoare.

Despre Counter-Strike 1.6

Despre Counter-Strike 1.6:

CS  1.6 este  un   legendar  first-person  shooter  joc  cu  plin  de  acțiune  și  aventură  și este una dintre    cele mai  renumite  versiuni  de  Counter-Strike. A  fost  lansat pentru prima dată  pe  13  ianuarie  2003,  dezvoltat  de  Valve  Corporation  și  lansat  de  STEAM. A  devenit  popular  rapid  în rândul  maselor  și a reunit    mulțimea  fanilor  săi    din    întreaga    lume.   Comunitatea  de  CS 1.6  deveni mai mare și  mai  mare zi de   zi    și  oamenii  se  joaca  peste tot  în  lume

Nu există  nici o  iotă  de  îndoială  că  C.S  este unul         dintre   cele mai mari și mai jucate  jocuri  video  din    întreaga   lume . În ciuda faptului  că a fost  lansat  cu mulți  ani în urmă,  jocul  este  încă  prețuit  și  jucat  la  cel  mai înalt  nivel  în  Esports. Milioane  de  oameni  au  încă  CS 1.6  în  PC-ul lor   și  mii  de  oameni  noi  sunt  descărcarea  gratuit  de  pe  web. Mai mult decât atât, turnee internaționale  de  CS 1.6  are  loc  în  fiecare  an  și  jucătorii  din    întreaga    lume  utilizate pentru a lua parte  la  aceste  evenimente. Mulți  jucători  internaționali  și-au  câștigat  numele  și faima în întreaga  lume.

Este  tot  timpul  cel mai  popular  joc de gen  first-person  shooter  în  care  jucătorii se alătură fie  echipei    teroriste ,   echipei   contra-teroriste ,  fie  devin  spectatori. Fiecare  echipă trebuie     să-și   îndeplinească    misiunea  luptându-se  reciproc pentru a  atinge  un  set  de  obiective. Ei  trebuie să  lupte unul împotriva  celuilalt pentru   a  plasa  sau  dezactiva  bombe,  sau  securiza  ostaticii de la  terorist. Echipa       teroristă  poartă  o  bombă,  plasați-o  undeva,  și  lupta  împotriva anti-  grup terorist  pentru a  proteja   bombele    de a fi  dezarmat înainte de  a  exploda pentru a  câștiga  jocul. Pe  de  altă  parte,  gruparea  contra-teroristă nu a lăsat  nicio piatră neîntoarsă pentru a  câștiga  jocul   luptând  împotriva     terorismului  . În     hărțile ostaticilor ,  contra-teroristul a încercat     să  salveze  un  grup  de  ostatici  ținuți  de  terorist pentru a  câștiga  jocul. Dacă          salvează cu succes    ostaticii,  câștigă  jocul  și  dacă  timpul  se scurge ,  echipa    teroristă  câștigă  jocul.

  Stii  de ce CS 1.6  este  cel mai  popular joc de download  CS?

CS 1.6  versiune deCounter-Strike  este   popular,    deoarece   are  multe  caracteristici  atrăgătoare  și  caracteristici  care  fac   unic  și  interesant,  atunci  versiunea mai veche    a Counter-Strike.   Această  versiune    a   Counter-Strike este dezvoltată  special  de  programatori  pentru publicul   larg,    luând în considerare  interesul  și  cerințele  jucătorilor  . Counter  Strike  are atât moduri multiplayer,  cât  și  single-player . Dezvoltatorii    au introdus  o  versiune nou-nouță,  care  a  scânteie  scut tactic,   Snipers  cu  crosshairs,  și  multe  actualizări backend .

Jucătorii pot  avea  arme  diferite  și cele mai recente,   inclusiv,  cuțite,  puști, armura  organism, grenade,   mitraliere arme  și  chiar  echipamentede eliminare a bombelor,       într-o  nouă  versiune de CS 1.6. jucătorii  pot  câștiga  bani  de    joc  și  să  cumpere  arme  în  funcție  de cerințele   de jocuri. Aceste  arme  sunt  foarte  asemănătoare cu     arme reale,  care  sunt  folosite pentru un  război real, care este  motivul  pentru  care  aceste  arme  sunt de sunet  rece  și  apelează  la    jucători.

Noile  versiuni  de Counter-Strike  are grafică de înaltă calitate ,  modelare bună ,  texturi  și  sunete  dinamice . Hărți    de  CS 1.6 sunt  foarte  modificate  și  îmbunătățite  decât  orice  altă  versiune  de  joc.

Interesant,CS 1.6  doze  nu este necesar  un  sistem  informatic  greu,    deoarece   nu este  un  joc greu  orice sistem  informatic  cu  specificații  minime  poate  opera  jocul cu ușurință. Mai mult decât atât,  este  compatibil  cu  toate  versiunile  de Microsoft Windows  Versions.

 

În plus,  Counter-Strikea devenit, de asemenea,  celebru în rândul oamenilor,  deoarece   îi ajută  să  uite  problemele  lor din viața  de zi cu zi  și să le  permită  să  treacă de la situații  stresante  cu privire  la    diversitatea    lumii jocului   . Descărcarea  și  redarea CS 1.6  cu  prietenii  și  persoanele  necunoscute  ajută  la  eliminarea  gândurilor  negative  și  oferă  o  oportunitate oamenilor  de  a se distra    exprimându-se  .   Jocul de   traducere    și  chat-ul de înaltă calitate    oferă  posibilitatea   jucătorilor  să  se bucure de caracteristicile   acțiunilor  legendare  .

Prinurmare,  datorită  caracteristicilor    sale  unice  și  caracteristicilor interesante , CS a câștigat popularitate la nivel mondial  și  oamenii  iubesc  să  joace   acest  joc  în timpul lor  liber . Suntem   aici pentru a  vă ajuta prin furnizarea  unui link complet  sigur pentru a  descărca CS 1.6  gratuit  .