Lataa CS 1.6 Counter-Strike 1.6 Download Counter-Strike 1.6 Download / Play and Download CS 1.6 for Free

Lataa CS 1.6

Lataa CS 1.6

Lataa CS 1.6

Olet todennäköisesti kuullut Lataa CS 1.6, jos pidät hyvästä FPS: stä ja tulit tänne lataamaan CS 1.6 Lataa : n. Monilla nykyaikaisilla moninpeleillä on samanlainen tavoite: vihollisjoukkojen poistaminen, mutta ei niin ainutlaatuinen kuin CS.

Jos olet nykyajan pelaaja, olet todennäköisesti jo pelannut CS: Global Offensivea (koska voit saada pelin Steamiin ilmaiseksi näinä päivinä) – CStriken uusin versio, joka ilmestyi vuonna 2013, sai valtavan suosion hyvin nopeasti.

CS 1.6 Yleistä

CS 1.6 Download on ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jossa on nopeatempoinen ja vauhdikas pelattavuus. Terrorismin vastaisissa ja terrorismin vastaisissa toimintatavoissa on suoritettava useita tehtäviä, kuten panttivankien pelastaminen ja pommien purkaminen.

Vihollisten tappaminen ansaitsee käteisbonuksia, ja voittokierrokset ansaitsevat enemmän pelin sisäistä valuuttaa. Toisen joukkuetoverin hengen riistäminen on rangaistavaa, jos tiimin jäsen ei tee yhteistyötä muun tiimin kanssa.

 CS 1.6 -latauksessa pelaajat voivat valita eri pelitiloista, joista jokaisella on etunsa. Glicko-luokitus määrittää pelaajan taitoarvon, jonka puolesta ja vastaan pelaajat kilpailevat samalla tasolla.

Kilpailutiloissa on ystävällinen tuli, kun taas Deathmatch- ja Casual-tiloissa ei. Jokaisella kierroksella pelaajat ansaitsevat pelin sisäistä valuuttaa suorituksensa mukaan. He voivat käyttää tätä valuuttaa ostaakseen vahvempia aseita seuraavilla kierroksilla.

Vuodesta //csdownload.net voit ladata CS 1.6: n ei-höyryn. CS 1.6 Lataa ilman höyryä on yksinkertaista. Pelitiedostojen lataaminen ja asentaminen on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä. Voit sitten pelata ystäviesi kanssa verkossa asennuksen jälkeen.

CS 1.6 Lataa ei-steam

CS 1.6 Latta on helppoa, ilmaista ja turvallista //csdownload.net avulla. Tähän CS 1.6 Download Non-Steam -versioon on sisällytetty useita vaikuttavia ominaisuuksia, mukaan lukien punainen muotoilu, nautinnon vuoksi.

Ensisijaiset erot tämän Counter-Striken ja sen edeltäjän välillä ovat värimaailma ja tausta. Näiden kahden pelin välillä ei ole eroa pelaajien, aseiden ja kartan tekstuurien suhteen.

Siksi peli vetoaa niihin, jotka ovat kyllästyneet CS 1.6: n lataamiseen alkuperäiseen versioon, mutta haluavat silti klassisen pelattavuuden. Jotta peli näyttäisi mahdollisimman erinomaiselta, //csdownload.net on suunnitellut pelivalikon kokonaan uudelleen pelin parantamiseksi.

Kun aloitat pelin, siellä on hieno musiikkikappale, joka soi. Voin melkein taata, että sinulla on hauskaa tämän pelin kanssa. Uuden pelin aloittaminen ja haluamasi kartan valitseminen on välttämätöntä, jos haluat yksinpelikokemuksen.

Jos päätät pelata verkossa moninpelillä, voit muodostaa yhteyden välittömästi valitsemalla selaimen “Etsi palvelimia” -vaihtoehdon tai napsauttamalla “satunnainen palvelin”.

Se on mitä //csdownload.net tarjoaa: loistava, vakaa, täysin päivitetty ja suojattu versio CS 1.6 -latauksesta. CStrike tarjoaa yli 60 erilaista versiota, joista jokainen tarjoaa ensiluokkaisen kokemuksen kaikkiin tarpeisiin.

Lisäksi uusia versioita julkaistaan joka kuukausi, joten vaikka sinulla olisi tarpeeksi aikaa kokeilla niitä kaikkia, palaa vielä kerran. Parasta on, että kun lataat CS 1.6 -latausta ei-höyryä, sinun ei tarvitse huolehtia viruksista.

Lataa CS 1.6 – Wikipedia

Valve kehitti ja julkaisi CS 1.6: n alun perin vuonna 1999 muutoksena Half-Life-sarjaan. Se tunnetaan myös  nimellä CS ja Half-Life: Counter Strike pelaajayhteisössä. Se on Counterstrike-sarjan ensimmäinen peli, joka oli saatavilla Windows-käyttäjille vuoteen 2000 mennessä. Kehittäjät käynnistivät myös erilaisia remakeja ja versioita alkuperäisestä pelistä muille käyttöjärjestelmille.

 

Esitämme yksinkertaistetun tietokoneen vaatimustaulukon Counter-Strike 1.6 -pelille:

COUNTER STRIKE 1.6 Järjestelmän vähimmäisvaatimukset:

 • Keskusyksikkö – suoritin: Intel Pentium 4 -suoritin (3,0 GHz tai parempi)
 • Suorittimen kellotaajuus: 1.7 GHz
 • RAM-muisti: 512 Mt
 • Käyttöjärjestelmä – Käyttöjärjestelmä: Windows 7 (32/64-bittinen)/Vista/XP
 • Tietokoneen näytönohjain – NÄYTÖNOHJAIN: DirectX 8.1 -tason näytönohjain
 • PIKSELIN VARJOSTIN: 1.4
 • KÄRKIPISTEEN VARJOSTIN: 1.4
 • ÄÄNIKORTTI: Kyllä
 • VAPAA LEVYTILA: 4,6 GT
 • ERILLINEN VIDEOMUISTI: 64 Mt

CS 1.6 -pelin suositellut järjestelmävaatimukset:

 • Keskusyksikkö – suoritin: Pentium 4 -suoritin (3,0 GHz tai parempi)
 • Suorittimen kellotaajuus: 3.0 GHz
 • RAM-muisti: 1 Gt
 • Käyttöjärjestelmä – Käyttöjärjestelmä: Windows 7 (32/64-bittinen)/Vista/XP
 • Tietokoneen näytönohjain – NÄYTÖNOHJAIN: DirectX 9 -tason näytönohjain
 • PIKSELIN VARJOSTIN: 2.0
 • KÄRKIPISTEEN VARJOSTIN: 2.0
 • ÄÄNIKORTTI: Kyllä
 • VAPAA LEVYTILA: 4,6 GT
 • ERILLINEN VIDEOMUISTI: 128 Mt

 Kuinka ladata ja asentaa CS 1.6

Oletetaan, että haluat pelata CS 1.6 -latausta, mutta pelkäät ladata sen kolmannen osapuolen verkkosivustoilta kaikkien näiden virusten ja vioittuneiden tiedostojen vuoksi. Pelin tarvittavien vaatimusten tunteminen on ratkaisevan tärkeää, koska ne, jotka haluavat tuhlata aikaa lataamalla pelin, jota heidän tietokoneensa ei voi suorittaa. Se on saatavana kaikille Windows-käyttöjärjestelmän vanhoille ja uusille versioille.

Tässä artikkelissa on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää CS 1.6: n lataamisesta luotettavasta lähteestä huolimatta tietosuojaongelmista. Täydellisen lataus– ja asennusoppaan lisäksi opit myös, miksi sinun pitäisi ladata ja pelata peliä.

Onko CS 1.6 sen arvoinen ?

Suurin syy siihen, miksi pelaajat etsivät sitä edelleen, on se, että se on ilmainen peli, eikä sinun tarvitse viettää penniäkään missään. Viimeaikaisten CS 1.6 -lataustietojen mukaan yli kaksitoista tuhatta pelaajaa pelaa sitä joka päivä.

Se ei tunnu suurelta numerolta, mutta lähes kaksi vuosikymmentä vanhalle pelille se on iso asia. Peli on melko monipuolinen pelitilojen suhteen, koska moninpeliluokassa on pomminpurku-, panttivankien pelastus- ja VIP-salamurhatehtäviä .

Niille, jotka ovat vanhojen pelien faneja, CS 1.6 on unelmien täyttymys, koska se on todellinen yhdistelmä nykyajan ampuma-aseita retro-ilmeellä. Se on yksinkertainen peli, ja pelaajat rakastavat nykyään yksinkertaisuutta enemmän kuin mitään. CS-lataus on yksinkertaista, mutta samalla nautinnollista, koska joka kerta kun kirjaudut sisään, uusi haaste odottaa.

Voit liittyä palvelimille pelataksesi samanhenkisten ihmisten kanssa tai luodaksesi palvelimesi ja lähettääksesi kutsuja ystävillesi lisätäksesi heidät palvelimellesi ja taistellaksesi heidän kanssaan rinta rinnan. Pelissä on saatavana erilaisia vanhoja ja uusia karttoja, kuten Nuke, Train, Inferno jne., Kun taas kehittäjillä on mahdollisuus luoda karttojaan käyttämällä hiekkalaatikko-tila.

He voivat jakaa luomuksensa CS 1,6 -latausyhteisön kanssa saadakseen heiltä arvosteluja tai pelata sitä suljetulla palvelimella vain ystävien kanssa.

Kuinka asentaa CS 1.6?

Ensimmäinen askel on ladata CS 1.6 peli Internetistä, mutta on monia verkkosivustoja, jotka sisältävät versus. Ensimmäinen askel prosessissa on löytää pelitiedosto suojatulta verkkosivustolta Internetistä.

Kun oletladannut tiedoston, pura se purkaaksesi kaikki tiedostot ja kansiot. Kaksoisnapsauta CS 1.6: n asennustiedostoa suorittaaksesi sen. Valitse haluamasi hakemisto, johon haluat tallentaa pelitiedostot. Napsauta Seuraava-painiketta ja odota jonkin aikaa asentaaksesi tiedoston kokonaan. Viimeistele asennus ja kaksoisnapsauta aloitusnäytön kuvaketta aloittaaksesi pelin nauttimisen.

Tietoja CS 1.6:sta

Kun CS 1.6 -lataus julkaistiin vuonna 2004, se oli viimeinen nimenmuutos Counter-Strike-nimien  päivitykselle. Mutta useimmat ihmiset eivät ymmärrä , että tämän päivän CS 1.6 on hyvin erilainen kuin alkuperäinen julkaisu!

Pelin kulku:

Pelaaja voi myös lisätä CT Shieldin (mellakkakilpi) tänä aikana. Aztec, Airstrip ja Inferno saivat kaikki tuoreen maalikerroksen . Vanhan koulukunnan pelaajat olivat iloisia löytäessään laajakuvatilan , joka teki pelaamisesta vieläkin nautinnollisempaa!

CS 1.6:n uudet pommin (C4) purkamiseen/pommittamiseen tarkoitetut fragit poikkesivat alkuperäisestä beetaversiosta, ja tämä osa oli hauska useimmille pelaajille (mukaan lukien minä!) palvelinpuolen korjauksilla.

Alkuperäistä latausta cs 1.6 muokattiin ja parannettiin myös uudella lähdemoottorilla. Tämän seurauksena monet pelaajat pysyivät uskollisina pelin 1.6-versiolle, joten emme voi siirtyä uudempaan Counter-Strike: Sourceen.

Kehitys: Valve Corporation, Turtle Rock Studios. Kun Valve julkaisi alun perin “CS 1.6” -päivityksen beetaversiona 16. tammikuuta 2003, he kutsuivat sitä “CS 1.6 Betaksi”.