Tag: cs 1.6 Shkarkim

Shkarkim Counter-Strike 1.6 Rreth lojës Counter-Strike 1.6 Counter-Strike 1.6 është një nga lojërat më popullore në botë. Ka shumë arsye, pse njerëzit e duan këtë lojë dhe ne flasim për këtë më vonë. Kjo është një lojë për çdo vajzë dhe për çdo djalë, i cili dëshiron të shpenzojë kohën e lirë në një mënyrë…