CS 1.6 Preuzimanje Counter-Strike 1.6 Download Counter-Strike 1.6 Download / Play and Download CS 1.6 for Free

CS 1.6 Preuzimanje

CS 1.6 Preuzimanje

CS 1.6 Preuzimanje

Vjerojatno ste čuli za preuzimanje CS 1.6 ako vam se sviđa dobar FPS i došli ste ovdje preuzeti CS 1.6. Mnoge moderne igre za više igrača imaju sličan cilj: eliminirati neprijateljske snage, ali ne tako jedinstvene kao CS.

Ako ste moderan igrač, vjerojatno ste igrali CS: Global Offensive (jer ovih dana možete besplatno imati igru na Steamu ) – najnovija verzija CStrikea, koja je izašla 2013. godine, vrlo je brzo stekla ogromnu popularnost.

CS 1.6 Pregled

CS 1.6 preuzimanje je pucačina iz prvog lica s brzim i akcijskim igranjem. Postoji nekoliko misija koje treba završiti u protuterorističkim i terorističkim načinima, uključujući spašavanje talaca i deaktiviranje bombi.

Ubijanje neprijatelja zarađuje novčane bonuse, a runde zarađuju više novca u igri. Oduzimanje života drugom suigraču kažnjivo je ako član tima ne surađuje s ostatkom tima.

U preuzimanju CS 1.6, igrači mogu birati između nekoliko načina igre, od kojih svaki ima svoje prednosti. Ocjena Glicko dodjeljuje vještinu igrača, za koje se igrači natječu i protiv njih na istoj razini.

Natjecateljski načini imaju prijateljsku vatru, dok Deathmatch i Casual načini rada nemaju. U svakom krugu igrači zarađuju valutu u igri prema svojoj izvedbi. Ovaj novčić mogu koristiti za kupnju jačeg oružja u sljedećim rundama.

Iz //csdownload.net možete preuzeti CS 1.6 non steam. Preuzimanje CS 1.6 bez pare je jednostavno. Preuzimanje datoteka igara i njihovo instaliranje je sve što trebate učiniti. Tada se možete igrati s prijateljima na mreži nakon instalacije.

CS 1.6 preuzmite non-steam

Preuzimanje CS 1.6 jednostavno je, besplatno i sigurno uz //csdownload.net. Nekoliko impresivnih značajki, uključujući crveni dizajn, uključeno je u ovu verziju CS 1.6 Download Non-Steam za vaš užitak.

Glavne razlike između ovog Counter-Strikea i njegovog prethodnika su shema boja i pozadina. Nema razlike između dvije igre u odnosu na igrače, oružje i teksture karata.

Stoga će se igra svidjeti umornima od izvorne verzije preuzimanja CS 1.6 , ali i dalje želi klasičnu igru. Da bi igra izgledala najbolje što može, //csdownload.net potpuno redizajnirao izbornik igre kako bi poboljšao igranje.

Kada započnete igru, postoji sjajna glazbena pjesma koja svira. Gotovo da vam mogu garantirati da ćete se zabaviti s ovom igrom. Pokretanje nove igre i odabir željene karte potrebno je ako više volite iskustvo jednog igrača.

Ako se odlučite igrati na mreži s multiplayerom, možete se odmah povezati odabirom opcije “pronađi poslužitelje” u pregledniku ili klikom na “slučajni poslužitelj”.

To je //csdownload.net : velika, stabilna, potpuno ažurirana i zaštićena verzija preuzimanja CS 1.6. CStrike nudi preko 60 različitih izdanja, od kojih svako nudi prvoklasno iskustvo za bilo koju potrebu.

Osim toga, nove verzije izlaze svaki mjesec, pa čak i ako imate dovoljno vremena da ih sve isprobate, vratite se ponovno. Najbolje je da prilikom preuzimanja CS 1.6 preuzimanje bez pare , ne morate brinuti o bilo kakvim virusima.

preuzimanje CS 1.6 Wikipedia

 CS 1.6 prvi je put razvio i objavio Valve 1999. godine kao modifikaciju serije Half-Life. Poznat je i kao CS i Half-Life: Counter Strike u zajednici igrača. To je prva igra u seriji Counterstrike, koja je korisnicima Windowsa bila dostupna do 2000. godine. Programeri su također objavili nekoliko remakeova i verzija izvorne igre za druge operativne sustave.

Predstavljamo pojednostavljenu tablicu računalnih preduvjeta za igru Counter-Strike 1.6:

PROTUNAPAD 1.6 Minimalni zahtjevi sustava:

 • Središnja procesorska jedinica – CPU: Procesor Intel Pentium 4 (3,0 GHz ili bolji)
 • Brzina CPU sata: 1,7 GHz
 • Memorija slučajnog pristupa – RAM: 512 MB
 • Operativni sustav – OS: Windows 7 (32/64-bitni)/Vista/XP
 • Računalna grafička kartica – GRAFIČKA KARTICA: Grafička kartica razine DirectX 8.1
 • SHADER PIXEL: 1,4
 • VERTEX SHADER: 1,4
 • ZVUČNA KARTICA: Da
 • SLOBODAN PROSTOR NA DISKU: 4,6 GB
 • NAMJENSKI VIDEO RAM: 64 MB

Preporučeni sistemski preduvjeti CS 1.6:

 • Središnja procesorska jedinica – CPU: Pentium 4 procesor (3,0 GHz ili bolji)
 • Brzina cpu sata: 3,0 GHz
 • Memorija s izravnim pristupom – RAM: 1 GB
 • Operativni sustav – OS: Windows 7 (32/64-bitni)/Vista/XP
 • Računalna grafička kartica – GRAFIČKA KARTICA: Grafička kartica razine DirectX 9
 • SHADER PIXEL: 2.0
 • VERTEX SHADER: 2.0
 • ZVUČNA KARTICA: Da
 • SLOBODAN PROSTOR NA DISKU: 4,6 GB
 • VIDEO NAMJENSKI RAM: 128 MB

Kako preuzeti i instalirati CS 1.6

Pretpostavimo da želite igrati preuzimanje CS 1.6, ali se bojite preuzeti ga s web stranica trećih strana zbog svih ovih virusa i oštećenih datoteka. Poznavanje potrebnih zahtjeva igre ključno je jer oni koji žele gubiti vrijeme preuzimajući igru koju vaše računalo ne može pokrenuti. Dostupan je za sve stare i nove verzije operacijskog sustava Windows.

Ovaj članak predstavlja sve što trebate znati o download CS 1.6 iz pouzdanog izvora bez brige o problemima s privatnošću. Uz kompletan vodič za preuzimanje i instalaciju, znat ćete i zašto biste trebali preuzeti i igrati igru.

Isplati li se CS 1.6?

Najveći razlog zašto ga igrači još uvijek traže je taj što je to besplatna igra i ne morate nigdje potrošiti niti jedan iznos. Prema nedavnim podacima o preuzimanju CS 1.6, više od 12.000 igrača igra svaki dan.

Ne izgleda kao velika brojka, ali za igru staru gotovo dva desetljeća, to je velika stvar. Igra je vrlo raznolika kada su u pitanju načini igre jer imate misije deaktivacije bombi, spašavanje talaca i VIP misije ubojstava u kategoriji multiplayer.

Za one koji su ljubitelji starih igara, CS 1.6 je ostvarenje sna jer je prava kombinacija modernog vatrenog oružja s retro izgledom. To je jednostavna igra, a igrači danas vole jednostavnost više od svega. Download CS je jednostavan , ali ugodan u isto vrijeme, jer svaki put kada se prijavite, čeka vas novi izazov..

Možete se pridružiti poslužiteljima kako biste se igrali s osobama sa sličnim idejama ili stvorili poslužitelj i poslali pozivnice prijateljima da ih dodaju na svoj poslužitelj i bore se rame uz rame s njima. U igri je dostupno nekoliko starih i novih karata, uključujući Nuke, Train, Inferno itd., Dok programeri imaju mogućnost stvaranja svojih karata pomoću načina rada za testiranje.

Svoju kreaciju mogu podijeliti sa zajednicom za preuzimanje CS 1.6 kako bi od njih dobili povratne informacije ili je reproducirali na zatvorenom poslužitelju samo s prijateljima.

Kako instalirati CS 1.6?

Prvi korak je preuzimanje CS 1.6 igre s interneta, ali postoje mnoge web stranice koje sadrže u odnosu na. Prvi korak u procesu je pronalaženje datoteke igre na sigurnoj web stranici.

Nakon što dobijete datoteku, odvijte je da biste izdvojili sve datoteke i mape. Dvokliknite instalacijsku datoteku preuzimanja CS 1.6 da biste je pokrenuli. Odaberite željeni direktorij u koji želite spremiti datoteke igara. Kliknite gumb Dalje i pričekajte neko vrijeme da u potpunosti instalirate datoteku. Dovršite instalaciju i dvokliknite ikonu s početnog zaslona da biste počeli uživati u igri.

O CS 1.6

Kada je preuzimanje CS 1.6 objavljeno 2004. godine, to je bila konačna promjena imena za ažuriranje imena counter-Strike. Ali ono što većina ljudi ne shvaća je da se današnji CS 1.6 uvelike razlikuje od izvornog izdanja!

Igrivost:

Igrač također može dodati CT Shield u ovom razdoblju. Astek, Airstrip i Inferno dobili su novi sloj boje. Igrači stare školske sorte bili su oduševljeni otkrićem načina širokog zaslona koji bi igranje učinilo još ugodnijim!

Novi fragovi za onesposobljavanje /bombardiranje bombe (C4) u CS 1.6 razlikovali su se od izvorne beta verzije, a ovaj dio bio je zabavan za većinu igrača (uključujući mene!) s popravcima na strani poslužitelja.

Preuzimanje cs 1.6 također je redizajnirano i poboljšano pomoću novog izvornog motora. Kao rezultat toga, mnogi igrači su ostali vjerni verziji 1.6 igre, tako da ne možemo prijeći na najnoviji Counter-Strike: Izvor.

Razvoj: Valve Corporation, Turtle Rock Studios. Kad je Valve 16. siječnja 2003. u početku objavio nadogradnju “CS 1.6” kao beta verziju, nazvali su je “CS 1.6 Beta”.